Gazze Kimin Ayıbı!

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Bu yaşananlar kimin ayıbıdır, İsrail'in mi Amerika'nın mı, gamsız müslümanların mı...

İsrail katlediyor, DÜNYA izliyor. :pale:

http://www.internethaber.com/israil-10-aylik-bebegi-oldurdu-477033h.htm

Bunun vebali bizden de sorulmayacak mı... Nasıl bir dünyada yaşıyoruz, neden elimizden hiçbirşey gelmez :pale: Acaba Hitler haklı mıydı...

Biliyorum konunun yeri değil belki fakat insanın boğazında düğümleniyor herşey, bir yerde patlıyorsun...

Dünya da herşey çıkar ilişkisi üzerinedir.. filistinden çıkar sağlanabilecek ne var ?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Dünya da herşey çıkar ilişkisi üzerinedir.. filistinden çıkar sağlanabilecek ne var ?
arz-ı mev'ud nedir araştırınız
----

ve evet yapılan ve sesimizi çıkarmadığımız her zulmün hesabı bizlerden de sorulacaktır

Senin benim onun yani bizlerin suçu birlik olamadık bir olamadık birbirimizi bitirdik bölündük parçalandık düşman edildik ve yem olduk.

Motosikleti
Ne alaka? Her gün askerlerinizi şehit edenler de müslüman, arkanızdan kuyunuzu kazan ülkeler de Müslüman. Önce kendi ülkenize ve insanınıza değer vermeyi öğrenin, sonra Dünyayı kurtarırsınız......

terörizmi poşu giyen araplardan ibaret sanıyorsun
dünyaya holivud filimlerinden bakmanın tabi sonucu

İsrailin en büyük korkusu müslüman ülkelerin birleşmesidir! O yüzden kukla yönetimler aracılığı ile İran-Irak savaşı çıkarılır, Türkiye-Suriye savaşı çıkarılır.. Mezhep çatışmaları ile müslümanlara diğer müslümanlar kırdırılır. Hizbullah, El kaide, pkk gibi olmadık işlerle geri bırakılır. Müslüman ülkelerdeki fabrikalar parayı bastırıp alınır, sonra kapatılıp kendi tekellerinde ürettikleri mallar itelenir. Halklar borca sokulup ellerindeki topraklar, madenler, doğal kaynaklar bedavaya kapatılır! Askerler fitne mahkemeleri ile savaşamayacak hale gelince de şak önüne koyarlar haritayı...
Kardeşim elinde ne varsa aldılar, sesin mi çıktı şimdi kalkıp İsrail'e kafa tutacaksın? İsrail sana silah satıyor, insansız hava aracı satıyor ama kullandırtmıyor. Amerikalı radarı senin popona takmış israili koruyor, hadi bakayım van minit tiyatrosunu alkışlamaya....

bunun vebali neden benden sorulsun anlamıyorum...?
Kim kendini sorumlu hissediyosa gitsin o hesap versin kime verilecekse...

Derinlemesine girmeden, aynı bölgede gazze de bunlar olurken yine filistin içerisinde batı şeria da neden hiç bişey olmuyor...hamas hep ön plandayken el fetih niye böyle hareketler yapmıyor...biraz araştırılmasında fayda var...

Bu yaşananlar kimin ayıbıdır, İsrail'in mi Amerika'nın mı, gamsız müslümanların mı...

İsrail katlediyor, DÜNYA izliyor. :pale:

http://www.internethaber.com/israil-10-aylik-bebegi-oldurdu-477033h.htm

Bunun vebali bizden de sorulmayacak mı... Nasıl bir dünyada yaşıyoruz, neden elimizden hiçbirşey gelmez :pale: Acaba Hitler haklı mıydı...

Biliyorum konunun yeri değil belki fakat insanın boğazında düğümleniyor herşey, bir yerde patlıyorsun...

Kim görmezden geliyorsa kim göz yumuryorsa kim destekliyorsa bu yaşanannları akan kan ellerine bulaştı aynı acıyla yansınlar.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Ne alaka? Her gün askerlerinizi şehit edenler de müslüman, arkanızdan kuyunuzu kazan ülkeler de Müslüman. Önce kendi ülkenize ve insanınıza değer vermeyi öğrenin, sonra Dünyayı kurtarırsınız......

Pkk'yı veya bize cephe almış ülkeleri gözardı etmiyoruz. Bunlar siyasi olguların sorunları, ben siyasete bakmam, "Bir kimse kendisi için istediği bir şeyi, mümin kardeşi için de istemedikçe, hakiki mümin sayılamaz." kavramına bakarım. Sen siyasi açıdan bakıyorsun, veya basın açısından... "Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51) Sen Filistin'de olanlara arkanı dönersen fıtratın nicedir.

Bu arada "askerini şehit edenler de müslüman" derken bir daha düşün.. PKK ne kadar müslümandır? Kendi içinde erkekli kadınlı tecavüzleri ile, namazla dalga geçenleri ile, 'sırf birilerinin gazıyla' masum insanları/sivilleri katleden saldırılarıyla vs. bu liste uzar gider..

Ahirette boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hakkı alınacak... Ben nasıl müslüman kardeşimin vebalinin bana sorulmayacağını düşünebilirim ki.. Doğuda çatışan askerim de benim kardeşimdir, Gazze'de üzerine bomba yağdırılan 10 aylık bebek de... Farkı var mı...

hitler de onlardandı,israil ve amerikayı yönetenler de. dünyada onlara karşı çıkan bütün ülke yönetimlerinin başı belaya girmiştir. ya tahtlarından zorla indirilirler, ya aileleri katledilir ya da öldürülürler. bkz:illuminati

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim dayımın çocukları mermiye kafa atıyo.Biz öyle bir milletiz ki gerekirse atom bombasına kafa atarız.Ama boşa ölmek de gereksiz.Napacaksın kardeşim dünya düzeni böyle.Savaş mı açacaksın?Dünyada 100 tane savaş gemisi var.Bunların 50 tanesi amerikanın elinde.Diğerleride ingiltere , fransa yani aynı bok olan ülkelerin elinde.5 tanesini akdenize , 5 tanesini de ege'ye koysa f16'larını yollasa Türkiye'yi yerle bir eder.Senin f16'ların da daha havalanır havalanmaz , yazılımına bi müdahale ederler , düşürürler.Gerekirse uçak bile havalandırmazlar.Binlerce kilometre menzili olan füzelerden gönderirler.Şehirler yerle bir olur.İsterlerse ucuna nükleer başlık takarlar.Senin topraklarında 100 yıl ot yetişmez.

Araplar diyoki biz Osmanlı'ya ihanet ettik , Allah'ta şimdi başımıza bu israil belasını verdi.Lawrence'ın peşinden gittiler.Özgür ve bağımsız olacaklarını sanıyolardı ama çok yanıldılar.Bi tanıdığım geçenlerde İran'dan yeni geldi.Halk sefalet içinde.Bu dünyanın en önemli enerji kaynağı petrol ürünleri.İran en büyük petrol üretici ülkelerden biri.Ancak halkı sefalet içinde.Adamlar hem petrolünü çalıyolar hem de süründürüyolar.Bi yandan da tehdit ediyolar.Arapların petrolünü yediler bitirdiler.Şimdi de kendi petrollerini bitirmeye başlayacaklar.Önümüzdeki yıllarda amerika dünyanın en çok petrol çıkaran ülkesi olacakmış.Dışardakileri bitirdiler şimdi sıra kendi topraklarındakilere geldi.Ama onun da sonu gelecek.Gün olur devran döner.Şimdi yaptıklarının hesabını bir bir verecekler.

Motosikleti
batılılaşma zehrine gark olmuşlara anlatamazsın bazı şeyleri
onların tek derdi moda olan statükoya uymaktır
bir birey değillerdir
kendi aklına sahip olmayan koyun sürüleridirler
medeniyet diye bel bağladıkları batı denen lağım çukurunun kaç insanın canına mal olduğunu, düzenini devam ettirmek için halen giden canları bilmezler, görmezler
amerikadaki o. çocuğu çocuğuna playsıteyşın alacak diye ıraktaki çocuk babasız kalır

kundaktaki bebekler ölürken pek azı çıkar da "lanet olsun sana israil, ve senin zihniyetine" der
herkes halinden memnundur

bazı kargalar da kekliği taklide kalkar
çünkü bilmem ne sinemasında holivudun bilmem hangi filmini izlerken elinde mekdanılts hamburgeri olur
siyonist düzenin akılsız köleleri

siz bu ülkenin evlatları olamamışsınız, gayret edin, çabalayın, aklınızı başınıza alın
zira şahinin kekliğe gıptası olmaz

ve unutmayın, sıra bize geliyor
bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılığı bırakın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ayete göre benim çok yakın evinde yemeğini yediğim, dertlerine ortak olduğum, malımı emanet ettiğim, güvendiğim, aynı evde yaşadığım, benim derdime koşan, tasalanan hristiyan ve yahudilerlerle dost olduğum için onlardan oldum...vay benim halime...zıçtık hacı o zaman...

Kur'an'ın emri kesin.Kur'an da Allah'ın sana emrettiği şeye kafa tutacaksan zaten sende onlardansın.Boşuna yorma kafayı.İçin rahat olsun.Zaten onlardansın.

60ların sonunda türkiyedeki solcular (deniz gezmiş ve mahir çayan da dahil) filistine gidip israile karşı savaşırken bizim dini bütün sağcı kesimimiz tarafından terörist, dinsiz, vatan haini ilan edilmişlerdi. 180 derece nasıl dönüyor bu işler anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar