ewet cv ıstıyorum.beklıyorum.
Burası bir grup. Şirket değil.ewet cv ıstıyorum.beklıyorum.
ercan bu soyledıklerınde haklısın kardesım.gecen tartısmadada sıvrı cıkıs olarak kabul edılıp cansıkıcı tartısmalar yasanmıstı.neysekı orta yol o donemde bulunmustu.ama bu tarz yazılar yıne kordugume goturmekten oteye gıtmeyecek.emegı gecen kardeslerımıze ellerıne saglık dıyorum logo konusunda.hamza kardesımede katılıyorum zaten forumun mt nın bellı bı logosu var.ve yapılan gezılerı bursa mt olarak yapıyoruz.neden ıllada logo konusuna takılıp bırbırımızı uzelım.du hast kardesım aldıgın yorumlarla canın sıkıldıgının farkındayım ama tavsıyem sıvrı cıkıslar yapma bence.hos karsılanmayabılır.bu benım fıkrım.hersey gulluk gulıstanlık ken ortalıgı karıstırmak manasız bence.kaldıkı gunun verıgı stresle bırının agzından cıkacak bı cumle ve gerı donulmez ucurumlar olusmasın.keske grup gezısıne katılsan.motorun yoksada burda oldugunda katıl artcı olarak gel.bak gor ınsanları tanı.ıcımızde art ıyetlı kımsenın oldugunu ben gormedım. konu logo da logo olarak gıdıyor.begenılen logoları hatıra olması konusunda t-shırt olarak bastıralım bence.du hastın cızımı olan tımsahlı olan cok hos bence.oyle bı t-hırt ım olsun 10000 de borcum olsun aga.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
du hast bayramda kesılen kurbanlıgın yuregını yemek bugune kısmet oldu sanırım.
Umarım tanışırız bir gün kısmet olursa.kardeslerım burada hossohbet edelım gezılere cıkalım teker cevırelım bırbırımızın motorunu kullanalım bırdıgerımızın motoruna artcı olalım.du hast kardesım katıl bı gezıye ben tasıcam senı artcı olarak akıcaz ruzgara karsı.kofteler yıyecez sucuklar pısırıcez mangal yelleyecez kaplıcalara gıdıp dag yollarından gerı donucez.bu denlı super bı gezı sonrasında buraa nekadar guzel bı gun gecırdıgımızden bahsedıcez. motosıklet bır tutku bır yasam bıcımı,belkı bır baskaldırı belkıde deşarj olmanın bı yolu.yollarda ve gonullerde bulusmak uzere.ustelık cv de gerekmıyo du hast kardesım mutlu abını tanımıyosun tanı bence bagımlılık yaparım.
nilüfer çayı özellikle geceleri çok pis kokuyor biz kaç kere şikayet ettik ama bir kaç gün düzeliyor sonra yine aynı 3 kerede sanayi dumanı yüzünden telefon ettik bir kerede dilekçe verdik en sonunda sanayi dumanı ve kokusuda kesildi renaultta boyahanelerinin havalandırmasını açtığından bütün etraf tiner kokuyor sözde yasak bütün gün kafamız güzel gezmekten bıktık neyseki artık mudanyada olucam3 gündür hastaydım eşşek gibi yatmak zorunda kaldım motorumu nasıl özlemişim oda beni özlemiş çok nazlandı bugün çalışmamak için akü bitti sandım ayak marşı öldürdü beni, meyerse akü kablosu gevşemiş kara kızım benim ya...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
ercan abi çevresen sorumluluğumuzla alakalı birşey paylaşmış bence önemli sizlerle paylaşmak istedim
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/14378_516832245002017_288639949_n.jpg