[Ankara - MT]

Salih Abi mevzusuna hic girmeyecem :)

Bizim Eren motoru satiliga cikarmis ya la, bugun oylesine sahibinden de gezinirken gordum. Mali nedenler demis, uzuldum valla, cok istiyodu gsx-r olsun diye, motorda temiz diyordu.

Dün babamı iş çıkışı artçı olarak eve getirdim. Nereden estiyse bizim pedere, birden "gidelim mi" felan dedi. Oturunca bildiğin göçtü motor, yolda da biton laf etti arkamdan. :) Sonra memnun kalmadım felan dedi ama yakında MT ye üye olup da motosiklet kısmına: "Şimdilik artçı, kalp kalp" yazarsa şaşırmam :cherry:

Dün babamı iş çıkışı artçı olarak eve getirdim. Nereden estiyse bizim pedere, birden "gidelim mi" felan dedi. Oturunca bildiğin göçtü motor, yolda da biton laf etti arkamdan. :) Sonra memnun kalmadım felan dedi ama yakında MT ye üye olup da motosiklet kısmına: "Şimdilik artçı, kalp kalp" yazarsa şaşırmam :cherry:

şerefsizim bu gece rüyamda bizim pederde benim motora sempati ile yaklaşıyodu...vay anasını dedim uyanınca...Hacı millet senin motorda senin nasıl rahat ettiğini düşünürken artçı adam nasıl memnun kalsın motordan:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

Salih Abi mevzusuna hic girmeyecem :)

Bizim Eren motoru satiliga cikarmis ya la, bugun oylesine sahibinden de gezinirken gordum. Mali nedenler demis, uzuldum valla, cok istiyodu gsx-r olsun diye, motorda temiz diyordu.

valla üzüldüm ya..almadan önce evlenecem falan diyodu yanlış hatırlamıyosam...neyse bi nebze hevesini almıştır diyecem de zor herhalde..bakımları da yapılmış..ihtiyacını karşılar umarım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hacı millet senin motorda senin nasıl rahat ettiğini düşünürken artçı adam nasıl memnun kalsın motordan:)

adam haklı beyler

adam-hakli-beyler_150692.jpg

Bir kaynım olsa ve motor kullanmama izin vermese ve ben de ''kaynından haber bekliyor'' yazsam .

Bülo sen de bişey yazmıştın motoru almadan önce, dökül bakalım ne yazıyodu unuttum ben ?

Olm benim ki gayet basit ve aciklayiciydi, "GV250 gittiiii, yeni motor arayisinda" yazmistim:) Herhangi bir drama ya da ofke patlamasi, bir kararsizlik veya kalp kalpp durumu yoktu yani :)

Birkere bile kullanmadığın motor hakkında neden böyle diyorsun :) Benim motorum çok rahat bikerem :)

nassı bi kere kullanmadım la

kullandım bir kere :) hatırlamıyon mu ? en semaver çay içeye gittiğimizde.

hatta ben parkettikten sonra ayaklık kuma battıydı :salut: :pale:

videyo çektindi bide.

hee dur dur aklıma geldi.

nerde la o videolar ? Osman abi nin HD hero çakma mıydı yoksa :p :D :D

@makseli Doğru ya, bildiğin balık hafıza bendeki... Buarada benim ayna aparatı dediğim şeyler şunlardı;
http://www.aliexpress.com/snapshot/204181747.html

Şu ayna yuvaya uymayınca onları sipariş etmiştim. Ama bu öğlen arası motora taktım ve büyük hayal kırıklığı yaşadım :( Aynalar inanılmaz titriyor.... Öyle böyle değil. Artık aynaların bağlantısında çok fazla aparat kullanmamdanmı yoksa ayna kafalarının bağlantı şeklinden dolayı mı bilmiyorum ama aynaya baktıkça başım döndü. En iyisi yine YBR aynası galiba...

Video da osman abinin Pro'sunda evet. Aldığım duyumlara göre hepimizin videolarını toplayıp şantaj yapacakmış...:pl:

motorumla resmen ilişiğim kesilmiş bulunuyor...bugün satışa götürürken son kez sıktım elciklerini yarin elini tutar gibi...

Bu arada elimde kask, sırtımda mont geri dönerken kızılayda bi atölyeye verdim montu bakım için...temizleyip boyuyolarmış...80 tl dediler...boyamayın dedim ama boyamadan temizlenmez abi, temizlikten sonra beyazlaşıyo bu mont, boyamadan temizledik diyen varsa alır bezle siler sana verir dedi...e kuru temizleme dedim..aman abi sakın montun kaliteli, dana derisi içine edersin dedi...valal bilmiyom ne kadar doğru..umarım kazıklanmamışımdır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar