[Ankara - MT]

Benim elimde olanlar bunlar
fmhdf.jpg
[/url][/IMG]
fmhj3.jpg
[/url][/IMG]
fmhk4.jpg
[/url][/IMG]
fmhlv.jpg
[/url][/IMG]
fmhn3.jpg
[/url][/IMG]
fmhq5.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Bide bunlar var tabi...

Herkese teşekkür ederim, Atilla her şey için teşekkürler, Bülentciğim tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim sana.

Bunlarda benden
Bugranın cocukluktan kalma hevesi

Motosiklet camiasının müthiş topcuları :D

Ve Bülentin yüreginin agzına geldigi an MOTORDAN YAG AKIYOR BÜLOOOOO

Aramaya devam bülent kesin yag kacan yeri bulacaksın

Yaa bu yag nerden gelmiş ki acaba

ve mutlu son herşey acıklandı bülent kalp krizinden son anda kurtuldu nerde ise motoru orda satacaktı :D :D :D

Aynen ben de teşekkür ederim herkese. Çok güzel bir kahvaltıyla, bir o kadar güzel rotamız bu günü harika kıldı :cat:

Şimdiden bir sonraki gezinin haberini gözlüyorum :queen:

Bu güzel günde emegi gecen ve katılımcı bütün arkadaşlara tşkler Atilla hocam sizinde ellerinize saglık herşey icin tşkler

Macitle ön frensiz o yokuşları indim ya artık bişey demiyorum ben. bi ara iyi kaydırdım ama topladım. alıştı düldül benim işkencelerime :)

kardeş makina iyiymiş...marka model verir misin...?

Düzelteyim Atilla Abi olcaktı :pale:

ozan yine düzeltememişsin...Atila Abi olacaktı...şu ana kadar ki tecrübelerime dayanarak attila, atilla, atila gibi versiyonları var ve bi çoğuda bu konuda hassas:) Bu vesileyle ben de kendisine teşekkür etmiş olayım..eşim de çok beğendi mekanınızı ve kahvaltınızı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

beyler o çıktığınız yerin adı tam olarak nedir yol şartları nasıldır...? tam geçen bahsettiğim türden yerler gerçekten...

yok hocam nerde yaa...kısmet gerçi ama bakalım..biraz sabretmek istiyom:)

senden hiç ses soluk çıkmıyo...yok mu motor vs...

Şu an motosikletim yok maalesef, MaCiT'le güzel anlarım oldu fakat bir süre sonra titreşim yüzünden zevk yerine ızdırap vermeye başladı. Bende yapılacak en iyi hareketi yaparak motoru sattım (kurtuldum). Aklımda ER-6f var fakat geçenlerde Fazer'ı denedim ve ibrem şaştı.
Kısaca o klişe ikileme düştüm gelecek sezonu bekliyorum :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osman abinin birinden video bekliyoruz :)

Şu an motosikletim yok maalesef, MaCiT'le güzel anlarım oldu fakat bir süre sonra titreşim yüzünden zevk yerine ızdırap vermeye başladı. Bende yapılacak en iyi hareketi yaparak motoru sattım (kurtuldum). Aklımda ER-6f var fakat geçenlerde Fazer'ı denedim ve ibrem şaştı.
Kısaca o klişe ikileme düştüm gelecek sezonu bekliyorum :wiinkk:

nası ibren şaştı yani biraz daha açar mısın:)

kardeş makina iyiymiş...marka model verir misin...?

ozan yine düzeltememişsin...Atila Abi olacaktı...şu ana kadar ki tecrübelerime dayanarak attila, atilla, atila gibi versiyonları var ve bi çoğuda bu konuda hassas:) Bu vesileyle ben de kendisine teşekkür etmiş olayım..eşim de çok beğendi mekanınızı ve kahvaltınızı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

beyler o çıktığınız yerin adı tam olarak nedir yol şartları nasıldır...? tam geçen bahsettiğim türden yerler gerçekten...
Makine nikon d3100, çıktığımız yer benim sürekli gidelim dediğim hüseyin gazi dağı, karapürçek tarafından gelirsen keyf almazsın ama mamak-tepecik tarafından çıkarsan sadece bir arabanın geçebildiği dar ve virajlı bi yolu var.(sadece bir araba sığıyo ama yol gidiş geliş) nasıl oluyosa :D

nası ibren şaştı yani biraz daha açar mısın:)

Müdür sen de şu ''motosikleti'' kısmına ; yeni motor arayışında , kaporayı verdi gelmesini bekliyor, pederden izin alınca inş, x vardı y için para biriktiriyor , aralıkta ehliyet alınca alıcaamm gibi bişeyler yazsana

Bunlarda benden
Bugranın cocukluktan kalma hevesi
[url]http://d1211.hizliresim.com/13/4/fmm88.jpg[/url]

Motosiklet camiasının müthiş topcuları :D
[url]http://b1211.hizliresim.com/13/4/fmmcs.jpg[/url]

Ve Bülentin yüreginin agzına geldigi an MOTORDAN YAG AKIYOR BÜLOOOOO
[url]http://b1211.hizliresim.com/13/4/fmmf0.jpg[/url]

Aramaya devam bülent kesin yag kacan yeri bulacaksın

[url]http://b1211.hizliresim.com/13/4/fmmgy.jpg[/url]

Yaa bu yag nerden gelmiş ki acaba

[url]http://b1211.hizliresim.com/13/4/fmmjf.jpg[/url]

ve mutlu son herşey acıklandı bülent kalp krizinden son anda kurtuldu nerde ise motoru orda satacaktı :D :D :D

Hicte bilemm, daha gorur gormez dedim ben size bu silikonlu zincir yagi diye, siz uzattiniz bikerem ben degil, sadece zincir yagini temizledim ben orda :)

Müdür sen de şu ''motosikleti'' kısmına ; yeni motor arayışında , kaporayı verdi gelmesini bekliyor, pederden izin alınca inş, x vardı y için para biriktiriyor , aralıkta ehliyet alınca alıcaamm gibi bişeyler yazsana

Bunlara bir de Fazer a ikna oldum olacam eklemeli :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar