Arkadaşlar aktif bir şekilde yamaç paraşütü ile ilgilenen var mıydı? Önümüzdeki yaz yamaç paraşütü eğitime katılmayı düşünüyorum.
Bugün 2. kez yakıt aldım ve 3,58lt/100 km hesapladım. Bu kullanımda kısa mesafeli sürüşler çok oldu. Uzun yolculukta daha fazla düşeceğini düşünüyorum.
Selamlar...
İstanbullu arkadaşlardan ricam olacak.... ACİL...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...006-model-4000-km-gicir-gicir-103317283/detay
Motosiklete yakın olan var mı?
2006 model ve 4000 km... şaka gibi km ile oynanma olasılığı yüksek gibi... ama bakmak lazım.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Formun önceki sayfalarına bakındım ama göremedim. Daha önce konu oldu ve 2. kez soruyorsam kusura bakmayın.
Enjeksiyonsuz olanlarda jikle ve benzin musluğundan bahsedilmiş. Ancak benim motorda (2011 model) her ikisini de bulamiyorumÇok önceleri dedemin 250 cc rus yapımı planet 5 motoru vardı, üzerinden inmezdim. O motorda da vardı jikle ve musluk. Soğuk günlerde yoğun bir şekilde kullanırdık.
Enjeksiyonlu olanlarda jikle yok bunun yerine bu işi elektronik olarak yapan sensörler var. Benzin musluğu da yok ama neden yok bilmiyorum, koymak istememişler.![]()
Slayerrr benzin musluğunun mantığı nedir? Olmasının ne gibi faydaları vardır?
Teşekkürler...
Selamlar,ben bujileri değiştirdiğim sırada depoyu komple motordan ayırıp kenara almıştık ve dolu olmasına rağmen benzin akmıyor.saniyorum o elektrikli süpürge gibi çalışan benzin pompası çekmeden yakıt akmıyor ve musluğa da gerek kalmıyor.bana sorarsan iyi mi diye,degil derim.bu işlemlere karar veren hep elektronik sistem,bence ne kadar mekanikte o kadar iyi olur..
Hay ben bu 2012 modellere ne diyeyim yahu herseyi bir farklı yapmışlar,zira beyin de 2011den farkliymis,sürekli deneme asamasindaki donanımları kullanmış oluyoruz sanıyorum.
Bu arada 2012 Gv kullanan kimse var mı aranızda arkadaslar?