herkese iyi akşamlar..
doktor neden apaçi dedin o arabaya..elemanı aradım zaten şase numarasını vermedi..bende kıllandım almıyom

walla çok iyi olur dostum yaa..şöle temiz ka da olur ben bir kez daha alıcı gözle bakayım şu fiestalara..
doktor neden apaçi dedin o arabaya..elemanı aradım zaten şase numarasını vermedi..bende kıllandım almıyom
onur bakıyorum dostum ancak ford ka lar daha çok hoşuna gidiyor eşimin..ka mı alsam?klima tek hava yastığı var..ön camlar otomatik..devir göstergesi yokİlker abi ilk arabam 2000 model "Ford Fiesta fun" idi. 67.000 km'de alıp 113.000 km'ye kadar kullandım. Yedi göllere ve yolu benzer bozuklukta yerlere defalarca gitmeme rağmen hiçbir sorun çıkartmadı. Bakımları dışında hiçbir masraf etmemiştim. Özetle fiyat-performans açısından taş gibi araba. LPG de vardı, gayet uyumluydu. Ufak olması sebebi ile hanım da rahat kullanıyordu.
harbiden ne günlerdi günlerce rüyamda gv250 görmekten bir hoş oldum..ama nasıl anlatamam kafayı sıyırcam sonra kafayı koydum gittim bisan fabrikasına dedim bana sıfır roadstar verin..sonra eleman afyonda var bir tane getirtelim dedi hatta ciddi ciddi tarihi bile konuşmuştuk..sonra nerden nereye işte karaca gitti kızılcık geldi..Herkese merhaba,
Formu daha once bastan sona taramistim ancak butun mesajlari tek tek okuma ihtiyaci duydum ve tekrar bastan basladim
Suan 43. sayfadayim ve İlker abi adeta kivraniyorsunHatta aranizda gun yapip sira ile motor almayi bile dusunuyorsunuz. Ne kadar hos bir ortam burasi, saniyorum ki yas ortalamasinin yuksek olmasindan kaynaklaniyor, cok seviyeli. Gerci gecenlerde birkac tatsiz mesajlar yazildi ama onlar da nazarlik olsun. Ankara'dan yok mu birileri bayram sonrasi bi yerlerde bulussak... Eminim ki bu muhabbetler yuz yuze cok daha keyifli olacaktir.
:queen:bayıldım buna@ilker yörük Halil Abdullah bin Bekir
İlker abi,
Daha once Ford'da calistim ve halen calisan arkadaslarim var. Arzu edersen satilik var mi sordurabilirim...
walla çok iyi olur dostum yaa..şöle temiz ka da olur ben bir kez daha alıcı gözle bakayım şu fiestalara..