- Konu Yazar
2001 Model bir Yamaha ybr aldım. Satın aldığım arkadaş kaynakla eksoza abartı yapmış. Böyle kullanmak istemediğimden ufak tefek eksik parçaları ile birlikte birde eksoz siparişi verdim. Parçaları antalyadaki bir firmanın internet sitesi üzerinden temin ettim. Eksozu değiştirmekte zorlanıyorum. Manifolta tam oturtup vidalarını sıktığımda eksoz arkada 4 parmak dışa doğru ve yine 4 parmak aşağıda kalıyor. Zorla arkadaki vidayı karşılatmaya da korkuyorum.
Satıcıyı aradığımda gönderdiği eksozun orjinal olduğunu ancak 2001 modellerin japon olduğundan ufak farklılıkları olabileceğini belirtti. Ama 2001 model için piyasada farklı bir eksoz ile karşılaşmadığını belirtti. Bir scooter kullanıcısı arkadaşımda "kendisi eksoz değiştirirken aynı şekilde vidayı sorla karşılattığını bişey olmayacağını" söyledi.
Acemi olduğum içinde çekiniyorum. Tecrübeli arkadaşlar; fikriniz nedir?
Satıcıyı aradığımda gönderdiği eksozun orjinal olduğunu ancak 2001 modellerin japon olduğundan ufak farklılıkları olabileceğini belirtti. Ama 2001 model için piyasada farklı bir eksoz ile karşılaşmadığını belirtti. Bir scooter kullanıcısı arkadaşımda "kendisi eksoz değiştirirken aynı şekilde vidayı sorla karşılattığını bişey olmayacağını" söyledi.
Acemi olduğum içinde çekiniyorum. Tecrübeli arkadaşlar; fikriniz nedir?