valla beni zerre çekmiyo ne yalan söyleyim...
+1 Buna o parayı vereceğime mis gib S1000RR alınır üstünede paran cebinde kalır.
valla beni zerre çekmiyo ne yalan söyleyim...
sesi niye 250 lik gibi çıkıyo yaw
Bu konuyu bu siteye açmaktaki Felsefen yanlış birkere
Ayrıca yanlış bilgilendirme olmasın, "şasi yok" diyemeyiz. Şasi var. Ancak motor kısmı şasenin bir parçası. "On this bike, engine is a stress element(component)" olarak tanımlıyor yabancılar bu durumu. Yani anladığım, motor bloğuna bildiğin yük geliyor ve şasenin bir parçası daha doğrusu orta kısmı olarak görev yapıyor. Amaç, daha küçük, kompak ve hafif bir motosiklet tasarımı. Hasta bu adamlar yemin ederim !
Bir de fiyat olarak tek bir fiyatı yok bilidiğim kadarıyla. Önceki modeller gibi standart, S, ve R gibi modelleri olması gerek, yada çıkartmak üzeredirler(çünkü motor piyasaya çıkalı neredeyse 1 yıl olacak). Ve bu modellere göre ciddi farklar ile çeşitli fiyatlara satılıyor saygıdeğer Panigale abimiz...
Farklı olmak istemislerbunlarda jeton biraz geç düşüyor hocam o yüzden türkiyede yok denecek kadar az sayıda ducati vardır.
Şasi yok tanımı bana ait değil,altın elbiseli adama ait bir tanımdır.
Fiyat konusuna gelince yakşalık 40.000 Euro civarlarında dolaşıyor evet.
Belki de Avrupalı motor diyince:"Uçak gibi ses çıkaran aletler" istemiyordur,onların bir motordan öncelikli beklentisi belki de ses değildir.
Chopper-cruiser seven biri olarak bile Ducatinin her modelinin ayrı ayrı hastasıyım.Siz hesap edin Ducati'nin nasıl bir motorsiklet olduğunu.Arabada Ferrari,Lamborghini neyse motorsiklette Ducati odur.Tamam Yamaha R1,Honda CBR 1000RR,Suzuki GSXR 1000 R .... bunları hepsi çok iyi motorlar ama Ducati teknolojisi,tasarımı ve ruhu çok çok farklı.Sanırım 1991 yılından beri SBK da (Superbike World Championship) kazandığı 16 marka 13 pilotlar şampiyonluğu bunun en güzel kanıtı.
Chopper-cruiser seven biri olarak bile Ducatinin her modelinin ayrı ayrı hastasıyım.Siz hesap edin Ducati'nin nasıl bir motorsiklet olduğunu.Arabada Ferrari,Lamborghini neyse motorsiklette Ducati odur.Tamam Yamaha R1,Honda CBR 1000RR,Suzuki GSXR 1000 R .... bunları hepsi çok iyi motorlar ama Ducati teknolojisi,tasarımı ve ruhu çok çok farklı.Sanırım 1991 yılından beri SBK da (Superbike World Championship) kazandığı 16 marka 13 pilotlar şampiyonluğu bunun en güzel kanıtı.
Normalde forumlarda karşılıklı tartışmaları sevmem ama mantık biraz yanlış.Diyelimki 18 araba var,bunlardan 13'ü Renault Megane 5'i Ferrari 599 olsun.Yarış sonunda herhangi bir kaza olmazsa ilk 5 e haliyle Ferrari ler geçer.Yani Megane ların sayısı çok olsa da Ferrari leri geçemezler.Yani yarıştaki araç sayısı pek bir şeyi etkilemez.Diğer 5 motor (ki burda pist motorları için konuşuyoruz) teknik açıdan Ducati'den iyi olsalardı onlar yarışları kazanırdı.Zaten bazı seneler diğer markalar kazanmış.Bunun yanında gerçek hayata dönersek.Diyelim ki bir gün cruiserlardan sıkıldım 1000 lik bir SS almaya karar verdim bu durumda ya Suzuki GSX 1000 R alırdım yada Yamaha R1.Fiyat,servis,performans konularının hepsi bir araya geldi mi Ducati'den çok üstünler.Ama dediğim gibi Ducati'nin yeri ayrı.Ducati az üretilen az bulunan sokaklarda az rastlanan,tasarım ve teknoloji olarak çok kendine özgün bir motosiklet.Belki bunlar bu markayı bu kadar çekici kılıyor.Ama gerçek hayatta Monster serisi dışında para verip satın almam herhalde.18 motordan 13 ünün ducati varoldugunu sayarsak bence cok normal birşey![]()
Normalde forumlarda karşılıklı tartışmaları sevmem ama mantık biraz yanlış.Diyelimki 18 araba var,bunlardan 13'ü Renault Megane 5'i Ferrari 599 olsun.Yarış sonunda herhangi bir kaza olmazsa ilk 5 e haliyle Ferrari ler geçer.Yani Megane ların sayısı çok olsa da Ferrari leri geçemezler.Yani yarıştaki araç sayısı pek bir şeyi etkilemez.Diğer 5 motor (ki burda pist motorları için konuşuyoruz) teknik açıdan Ducati'den iyi olsalardı onlar yarışları kazanırdı.Zaten bazı seneler diğer markalar kazanmış.Bunun yanında gerçek hayata dönersek.Diyelim ki bir gün cruiserlardan sıkıldım 1000 lik bir SS almaya karar verdim bu durumda ya Suzuki GSX 1000 R alırdım yada Yamaha R1.Fiyat,servis,performans konularının hepsi bir araya geldi mi Ducati'den çok üstünler.Ama dediğim gibi Ducati'nin yeri ayrı.Ducati az üretilen az bulunan sokaklarda az rastlanan,tasarım ve teknoloji olarak çok kendine özgün bir motosiklet.Belki bunlar bu markayı bu kadar çekici kılıyor.Ama gerçek hayatta Monster serisi dışında para verip satın almam herhalde.![]()
Tamam bir motorsiklet için sizi mi kırıcaz.En yavaş motosiklet Ducati en berbat ve ilkel teknolojiler de Ducati de.Tasarım zaten beş para etmez.Harbiden neden getiriyorlar bu motorları Türkiye'ye zaten kimsenin aldığı yok.kurduğun mantık yanlış bana göre çünkü yarış motorlarının üstünde birsürü ekstra malzeme ve takımlar tarafında yapılmış ayar var kaldıki 18 sürücünün hepsi birbirinden farklı