Ve Ducati motoru yarattı!(İstermiydiniz?)

Şaşi yok,krankda 195 beygir,şimdiye kadar gelmiş geçmiş en geniş çaplı silindir ama yüksekliği hiç yok bu yüzden yüksek devir kaldırabiliyor,gidiş akıllara zarar!Ve Ducati motoru yarattı!

Siz böyle bir motora sahip olmak istermiydiniz?yoksa tercihiniz R6,R1,Hayabusa vs mi olurdu?Bu fiyata değer mi?

VİDEO:http://www.youtube.com/watch?v=vVKLl-ZBUwg

Bir Nissan Skyliner, modifiye edildiğin de, dünyanın en pahalı seri üretim otomobili olan Bugatti Veyronu geçebiliyor. Fakat, ne olursa olsun, hiç bir şey o aracın Bugatti olduğu gerçeğini değiştiremez. Ferrari, Lamborghini, Porsche nasıl özel otomobillerse, Ducati'de en az onlar kadar özel bir motosiklet markasıdır. Yani evet, parasını hak ediyor. Sırf farklı olmak adına bile alınabilir :). Ducati gelecekte benim de planlarım arasında...

Saygılar.

Ve Ducati paranin .... koydu. Supersport sevenlerinde salyasi akarda, aldirmazlar adama bunu Turkiye'de OTV falan aman aman! bekleyin 4-5 sene belki duser fiyat

40.000 Euro,sanırım o da yakşalık eski parayla 90 Milyar yapıyor.

ben hayabusa nın bunun abisi olduğunu düşünüyorum yinede....
bide bu italyanlar hep lüks araba hep lüks motorsiklet yapıyo ne ayak?

Biyerde bu motorun ayar tutmadığını yani hala sıkıntılıarının olduğu çözülemediğini okumuş yada duymuştum ama nerde dinledim hatırlamıyorum sonuçta ilk kez böyle bi motosiklet üretiliyor haliyle zamanla gelişecek ama ducatı bu lap diye dünyanın en iyi motorunu çıkarabilirmi?çıkarır.Ama ben şuan stret treple r da takılı kaldım 2013 modeli çok yakışıklı olmuş panigale hem fiyatı yüksek hemde türkiyede bak abi panigale desen yüzüne bakarlar kimsebib bilmediği bi motor ama motosiklete tabiki şekil için binmiyoruz.Biz motosiklete aşk ve sevgiyle bağlıyız...

Umarım birgün motor yaptıklarını hatırlar ve aaa bunda 4 silindir sesi yoktu ya demeyi akıllarına getirirler.

akşam akşam felsefe yapıp insanın canını sıkmayın 40.000 euro ne la sokakdamı buluyor bunlar parayı :mrgreen:

çift silindirin o muhteşem torku ve imkansızı başardıkları çift silindirde 195 beygir 164 kilo vay anasını

bu motora hiç bir zaman bu parayı vermem benim paramla sıfırı 7500 tl eder ama şuan o parayada almam çünkü hiç beyenmiyorum bu benim kişisel fikrim beyenmediğim şeye para vermem

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Diğer akranları bir kenara, bu hırçın güzel bir kenara.. :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
türkiye için evet pahalı ama çok güzel olmuş. Ducati diyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar