Bedava verseler binmem rahatıma düşkünüm.90 bin tl para verecem tavşan gibi iki büklüm motor sürecem hemi.![]()
Tavşan mıÜstad hani kendini ne olarak görüyorsun bilmiyorum da okadar SS süren gördüm iki büklüm, benim aklıma tavşan hiç gelmemişti yav. Fantazilerin çok kuvvetliyse demek... :mrgreen:
:wiinkk:
Bir Nissan Skyliner, modifiye edildiğin de, dünyanın en pahalı seri üretim otomobili olan Bugatti Veyronu geçebiliyor. Fakat, ne olursa olsun, hiç bir şey o aracın Bugatti olduğu gerçeğini değiştiremez. Ferrari, Lamborghini, Porsche nasıl özel otomobillerse, Ducati'de en az onlar kadar özel bir motosiklet markasıdır. Yani evet, parasını hak ediyor. Sırf farklı olmak adına bile alınabilir. Ducati gelecekte benim de planlarım arasında...
Saygılar.
Ses yok! görüntü ofsayt! nemiş efenim bilmem kaç beygir bilmem kaç nm tork... tırtGüzelim memleketimde o kadar beygiri salacak bir yol olduğunu düşünmüyorum dolayısıyla para israfından başka bir şey değil. 4 silindirli olsun, sesi güzel olsun bizim olsun
Bu tip makinalar ferraricilerin oyuncağı olur ancak
![]()
47.900 euro fiyat 111bin küsür lira, 2 teker... galiba burada zevkler ve renkler kanunu var. Söylediklerin doğrudur inanılmaz bir makina olduğu fiyatından belli zaten. Benim gözümde F458 neyse Ducatide odur.Mesele yolun olması veya senin fikirlerinin çıktığı yol değil,biraz araştırırsan ducatinin niye hep 2 silindir ürettiğini veya egzozunun niye öle mahalleyi ayağa kaldırmayacağını,Ducati motosiklet aleminin Ferrarisi diye tabir edilen marka artık Vw şirketler grubunun satın alımıyla dünyanın en büyük otomotiv firmasının altında şuan ve ülkemizde de daha geçti mi bilmiyorum yakında Doğuş otomotivde de satılmaya başlar ve fiyatların biraz düşebileceğini ve servisinin uygunlaşıcağını düşünüyorum.Ducatinin yaptığı motorlar o kadar dengeli ve düzgün çalışıyor ki ben 0 tecrübeyle monsteri çok rahat sürmüştüm ve ondan sonra çalıştıgım 125 250lik motorlar daha zor gelmişti ve leylek gibi yolda geziyolardı.Benim de hayalim ileride bi Diavel alabilmek gerçekten inanılmaz motorlar üretiyorlar ve her anlamda bambaşkalar.
Ekim'den 2013 Nisana gelmiş.
agility sendede ne ducati özlemi varmış. Derin düşüncelere girmiş arkadaş![]()