Herkese Merhaba,
Formu uzun süreden beri ziyaretçi olarak takip ediyordum ve sonunda bu güzel yorumlara dayanamayıp bende 19.07.2012 de tri color ile aranıza katıldım. Daha önce bir motosiklet tecrübem yok. Ama uzun süreden beri hep geçen motorlara bakiyim o beni hasta eden seslerini dinliyim gibi arzuların sonunda pederden onay çıkınca startı verdim

Motorum kapalı garajda durmasına rağmen geceleri psikopat gibi kontrollerden mi bahsediyim yoksa gece çıkıp saat 3 lerde 4 lerde turlardan mı bahsediyim (kaçak) bilemiyorum

)) Arkadaşlar öyle bi hastalıkmış ki gece uyuyamıyorum her zaman aklımda o, hayır en sevdiğim kız arkadaşım bile bu kadar aklıma girmemişti

)) Ankara da atom karıncadan eğitim aldım ve daha sonra ehliyetimi alıp cbr 250 r ile başladım. Motor belki de amatör olduğumdan bana en başlarda süper, mükemmel performans, nerdeyse uçuyorum dedirtse de bir süre sonra ayaklarım yere basmaya başladı

Ama şehir içinde gerçekten çok kullanışlı ve ekonomik bir motor olduğu kanısındayım. Açıkçası ilk kilometrelerde viteslerde hiç zorlanmadım fakat sürüş olarak şeritlerde aralardan kaçmak yerine normal bi araba gibi gidiyordum

) yavaş yavaş o da geçti. Şu anda ufak tefek aralara girebiliyorum neyse ki.. Motorla ilgili benim dikkatimi çeken birkaç konu oldu sadece sizlerle de paylaşmak istedim öncelikle fren yapmadan sadece motor freni ile yavaşlamalarda arka teker çok sağ sol yapıyor bir keresinde oldu ödüm koptu sonra frenleyerek vites küçültmeye başladım, daha sonra viraj dönerken önümdeki hatunun aniden çukura girmemek için durması yüzünden panikle ne kadar yanlış olduğunu teoride bilsemde pratikte malesef ön freni sıkarak yeri öptüm

) neyseki üzerimde full koruma vardı ve bana bişey olmadı ama birazcık motorun ağzı burnu kırıldı

) Neyse ki onunda parçalar ucuzmuş yaptırdım. Şimdilik paylaşcaklarım bu kadar

) Herkese iyi forumlar diliyorum. Bu arada inanın formun 541 sayfasınıda 2 günde okudum

)