Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu İnazuma merakı öyle bir noktaya ulaştı ki nerdeyse o Inazuma'yı getiren gemileri bütün forum elemanları olarak yağmalayacak hale geldik.:cherry: Ben de yaklaşık 1 seneden beri Inazuma'yı takip ediyorum ha geldi ha gelecek.Bir ay önce motorumu sattım ama Inazuma'yı beklemekten bıkkınlık geldi.Zaten cruiser hastası olarak Inazuma'yı sırf Suzuki kalitesinden dolayı istiyordum ama sanırım bu gidişle tercihimi Hyosung GV 250 yana kullanacağım.Gerçi artık nerdeyse sene sonu bir kaç ay daha beklesem 2012 yerine 2013 model motosiklet sahibi olacağım.:)

Inazuma tüm dünyada yeni lansmanı yapılan bir model. Biz siparişlerimizi sene başında geçtik Japonya'ya.
Ancak yeni üretim olmasından kaynaklı olarak Japonya üretim ve dağıtımı sürekli öteledi. Bizden kaynaklanmayan
bu durum neticesinde de biz bayilere Inazuma'nıngeliş tarihleri ile ilgili bildirimlerde bulunduk.

Şuanki durumda motorlar gemiye yüklendi ve yola çıktı. Ekim ayı içerisinde motorların gelmesini bekliyoruz.
Ancak siz verdiğiniz kaporayı geri almak isterseniz bayiile görüşüp iadesini sağlayabiliriz.

Elimizde olmayan bu nedenlerden yaşanan aksaklık için anlayışınızı rica ederiz.

Saygılarımla,

Eren Yüksel
Motosiklet Pazarlama ve Satış Koordinatörü
Suzuki Türkiye

bir arkadaşımın parasını verdim motosiklet ne zaman gelecek mailine cevabı
direkt kopyaladım arkadaşlar

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

bana kalırsa yalan söylenmiş 1 hafta filan değil
bak maile cevap gelmiş
bugun gelmiş bu mail arkadaşa
oda kapora verdi paranızı geri alın denmiş
cocugu telefonla aramışlar sözleşme için paranızı geri iade edelim
motosiklet ay sonuna kadar gelmeyecek denmiş
cocuk parasını alacak sanırsam
daha ne denir ?
arkadaşa söylenen şey cıktı
suzuki bayisine sordum ekime yetişir mi bilemem dedi..
kaporaları geri veriyor suzuki bayisi

Herkeze selam arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi İnazuma'lar haftaya geliyor..yani ekimin 7 sine kadar motorlarımıza kavuşacağız inşallah...Ben direkt olarak suzuki ile görüştüm...En olumsuz yani geç tarih ekim 10 dediler...ama büyük ihtimal haftaya bugunlerde bu iş bitmiş olacak...herkeze selam olsun...

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Herkeze selam arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi İnazuma'lar haftaya geliyor..yani ekimin 7 sine kadar motorlarımıza kavuşacağız inşallah...Ben direkt olarak suzuki ile görüştüm...En olumsuz yani geç tarih ekim 10 dediler...ama büyük ihtimal haftaya bugunlerde bu iş bitmiş olacak...herkeze selam olsun...
Bence inazuma bekleyen arkadaşlar bir karar alsın şu gün geliyo, bugün geliyo, yan yattı, çamura battı mesajları yazmak yerine ilk teslim alan kişi otursun motorun üstüne resmini koysun o güne kadar bu topicte geldi, geliyor mesajlarıyla millette oyalanmasın.

Bence inazuma bekleyen arkadaşlar bir karar alsın şu gün geliyo, bugün geliyo, yan yattı, çamura battı mesajları yazmak yerine ilk teslim alan kişi otursun motorun üstüne resmini koysun o güne kadar bu topicte geldi, geliyor mesajlarıyla millette oyalanmasın.
he valla doğru demişin önce yılan hikayesiydi az kaldı yalan hikayesi olacak .bi senedir inazuma inazuma diye japoncayı söktük anasını satıyım:farao:

Motosikleti
VFR1200X
inazumaları getiren efsane gemiyi korsanlar kaçırmış diyorlar.. :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konusuna 1,
motoruna 2
suziki tr ye sabah öğle akşam yatsı
hatta gece uyanıp uyanıp.

Arkadaşlar onu bunu boşverinde bu motosiklet için kim kaç lira fiyat aldı bayilerden. Ben şahsen İzmir bayiinden liste fiyatına (9845.00 tl) "1 kuruş aşağı olmaz" dedikleri için anlaştım ve 2000.00tl kapora gönderdim.

Fiyatı 10 bin liranın altında fiyat pahalı değil gibi Suzuki bu ya kalite getirir yada hiç getirmez :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar