Bursa'dan herkese merhabalar

Merhaba abilerim, kardeşlerim , arkadaşlar hepinize selamlar.. Öncelikle kendimi tanıtayım bursalıyım bursada oturuyorum bursada 112'de acil tıp teknisyeni olarak çalışmaktayım. Allah'ın izniyle ilk motorumu 7-8 ay içinde eğitimlerimi ve ehliyeti alıp almayı düşünüyorum daha önce hiç motor kullanmadım fakat 5 senedir içimde motora karşı bir ilgi var sürekli. uzun süredir siteyi takip ediyorum fakat üye olmamıştım:)

yaşım 20 bu arada

hoşgeldin :rendeer: ben de 20 yaşındayım ve yaklaşık 4 buçuk senedir bu forumun üyesiyim.bilinçli bi şekilde kullandıktan sonra bu forum çok şey katıyor insana bizzat şahit oldum. :)

hoşgeldin :rendeer: ben de 20 yaşındayım ve yaklaşık 4 buçuk senedir bu forumun üyesiyim.bilinçli bi şekilde kullandıktan sonra bu forum çok şey katıyor insana bizzat şahit oldum. :)

hoşbulduk arkadaşım , umarım bizede katar birşeyler teşekkür ederim :)

hoşgeldin kardeşim bursa mt bölümümne bekleriz seni bende bursadanım etkinliklere bekleriz bi çoğu motosıkletı ve dost tanımıs olursun :)

hosgeldn dostum burada bilincli arkadaslari gormek cok guzel hic acele etme ehliyet egitim ve tum korumalardan şonra sira motorda bursa mt ye de beklerz simdiden tanişmiş olursun herkesle :)

hoşbulduk arkadaşlar cok sagolun :) 7-8 ay demiştim ama ilk motorumu 3 -4 ay içinde alıcam gibi duruyor öncelikle honda 125r daha sonra aklımda kawasaki ninja 250 var 2013 model tabi bakalım hayırlısı insallah..

Aramıza hoşgeldin :cat:

112 çalışanlarımız her geçen gün artıyor :bounce:

F54

hoşgeldin güzel kardeşim..:cat:
allah kimseyi sana muhtaç etmez inş:)

sana hosgeldın dıyen herkes bursa mt nın uyesı ve ben hala teklıfımın gecerlı oldugunu beyan edıyorum artcı konusunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar