Kim Milyoner Olmak İster Mülakatına Çağırıldım

Evet kardeşlerim abilerim ablalarım yaklaşık yarım saat önce telefonum çaldı,açtım ve karşımdaki güzel sesli bayan atv'den aradığını yaklaşık 1 ay önce başvurduğum -adı geçen program için - mülakata çağrıldığımı söyledi.Yarın saat 14.00'te Yenibosna ATV stüdyolarında olacakmış mülakat. :) Çok da heyecan yapmamaya çalışarak telefonu kapattım ve hemen forumlarda mülakatlarla ilgili bilgi toplamak için gezinmeye başladım,mülakatın zorluğundan bahsetmiş yazan bi kaç kişi.Yarışmaya seçilir miyim bilmiyorum ama şansımı denemek istiyorum en azıdan ve asıl sorunum şu ki ---> Yenibosna atv stüdyolarının tam olarak yerini bilen var mı ?:silent:
Metroyla gidebilir miyim ? ya da ne şekilde ulaşabilirim , Kadıköy'den gidicem :)

metrobüsten yenibosna durağında in sağ taraftan çık herhangi bir taksiye bin 5-6 tl yazar yazmaz.

Motosikleti
Honda sh125
Yeni bosnaya kadar metrobusle gidersin.orda sora sora bulursun bi gün onceden keşif yap kazandıklarını bizimle paylasacan.:)

Yeni bosnaya kadar metrobusle gidersin.orda sora sora bulursun bi gün onceden keşif yap kazandıklarını bizimle paylasacan.:)

kendime ehliyet,motosiklet ve koruyucu ekipman alacak kadar ayırırım gerisini siteye bağışlarım :p şaka bi yana yarışmaya seçilebilirsem iyi. Teşekkürler

Hayırlı olsun umarım seçilirsin. Seçilince kazanmanı da bizzat dilerim :cherry:

bende başvurdum bir kaç kez ama çağarmadılar beni
tipimimi sevmediler acaba :queen:
hayırlısı olur inşallah

Hayırlı olsun seçilirsin inşalah. :cat:

aman gözünü seviyim ilk soruya dikkat et adamdan şıranğayla kan alırlar valla sanal ortama düştünmü :mrgreen:

Bence seçilememiştir,ben oraya çıkan aklı başında normal insan görmedim hep numunelik tipler.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Sanal ortamda yarışma hakkında konuşmaya sınır getirilmişte olabilir.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yarışmaya çıkarsan "Motosikletleri Farkedin!" sloganını yayında da söyle... Bizim için yapacağın en iyi bağış bu olur... :) Kolay gelsin.

Yarışmadan önce mülakat yapılıyor olmasına şaşırdım, zira son dönemde yarışanlar(sözüm meclisten dışarı) tombaladan çıkmış gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar