gklo nbr len 9 da dısarı ckcz.. Gelcenmii?
Nereye gitçeniz , Teşekkür ederim turkish deneyeceğim
gklo nbr len 9 da dısarı ckcz.. Gelcenmii?
Kirlenince yıkıyom ben.Bazen o bile zor geliyo.Allahtan benim çocuk var ona yıkattırıyomDepo kapak kısmına,akü ve buji taraflarına b.kunu çıkarana kadar su tutma yeter.
Küçük bi tazyikli yıkama makinemiz var, motora önce baştan aşağı tazyikli su tutuyorum, sonra sabunlu suya fırçayı batıra çıkara fırçayla her yerini köpüklüyorum, durularken tazyikli suyla yukarıdan aşağı köpükleri akıta akıta temizliyorum. Arka janta özellikle fazla fazla su tutuyorum yağlandığı ve çok kir tuttuğu için. Su tutmadığım yerler ön far kafasının arkası, göstergeler ve gidon kumandaları. Motoru 5-10 dakka kurumaya bırakıyorum sonra çalıştırıp 15-20 dakika geziyorum motosikletin her yerinden sular aksın çıksın kurusun diye.Arkadaşlar. Motorunuzu kaç kmde bir yada nasıl bir programda yıkama yapıyorsunuz. Ve heryerine su tutuyormusunuz. Sonrasında nasıl kurulama yapıyoruz. Herkes bir fikir verebilirmi.
Bence de debriyaj kaçırmıyosa motorun kafa kaldıracağı varsa kaldırır zaten.orjinalin dede ön kaldırıyo ..bence orjinalinden şaşmayın
arkadaşlar herkese merhaba. benim motor bildiğiniz üzere su soğutmalı. dün nazilli fabrikadan istanbula gelen bi usta ile fikir alış-verişinde bulundum. motorun soğutma sistemi hakkında. ben kendi motoruma hararet saati taktım sürekli takip ediyorum hararet durumunu. ve makinenin soğumadığını farkettim. ustayla konuşurken de nedeninin radyatörün tam olarak tekerleğin arkasında kaldığını ve tekerleğin karşıdan gelen rüzgarı yararak gittiği için radyatörün yeteri kadar soğuk hava almadığını söyledi.
ve bir fikir verdi. bir fiber glass imalatçısına ön çamurluğun üstünden küçükde olsa bi hava kanalı yaptır o zaman daha iyi soğutma olur dedi. siz ne dersiniz bu konu hakkında???
fikirlerinizi bekliyorum...
ayrıca drifte sakal takmayı düşünenler yada takanlar bi kere daha düşünsünler...