Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar demin başımıza gelen şeye oturup yol kenaraına dakikalarca güldük...
aksam saat 10 gibi karaköyden levente geliyoruz arkadaşlar motoru arkadaş kullanıyo ileri sürüş egitimi olan bi arkadaşş..motora 140 vurduruyo yani iki kişi..neyse..
beşiktaşta meydenda ışıklar kırmızı yandı ve durduk.. ve yeşil ışık yandı ne olduysa o an oldu ve en öndeyiz..
arkadaş vitese taktı debriyajı bir kaldırdı hooop tekteket havada kaldı..
gitmiyoruz öylece kaldık motorun kafası havaya bakıyo kıçı yerde ikimiz gökyüzüne bakıyoruz 45 saniye o şekilde kaldık :)))
neyse ben indim motordan motor kafasını koydu yere..
biraz ilerledik saga çektik ve gülmekten ölüyoruzz..yerkere yatarak gülüyoruz ..yanımızdaki arabalarda gülüyo..pis rezil olduk..
arkada çanta da var allahtan olmasaydı ben oldugum yerde döt üstü oturuyodum..
http://f1209.hizliresim.com/11/t/ddb24.jpg

bu şekil kaldık yanada düşmedik önede :queen:
aklıma geldikçe hala gülüyorum..

Geçmiş olsun Ümit, güleriz ağlanacak halmize şeklinde olmuş gerçekten :) Allah büyük kazadan korumuş gerçekten! En kötü kazanız bu olur inşallah...

arkadaşlar demin başımıza gelen şeye oturup yol kenaraına dakikalarca güldük...
aksam saat 10 gibi karaköyden levente geliyoruz arkadaşlar motoru arkadaş kullanıyo ileri sürüş egitimi olan bi arkadaşş..motora 140 vurduruyo yani iki kişi..neyse..
beşiktaşta meydenda ışıklar kırmızı yandı ve durduk.. ve yeşil ışık yandı ne olduysa o an oldu ve en öndeyiz..
arkadaş vitese taktı debriyajı bir kaldırdı hooop tekteket havada kaldı..
gitmiyoruz öylece kaldık motorun kafası havaya bakıyo kıçı yerde ikimiz gökyüzüne bakıyoruz 45 saniye o şekilde kaldık :)))
neyse ben indim motordan motor kafasını koydu yere..
biraz ilerledik saga çektik ve gülmekten ölüyoruzz..yerkere yatarak gülüyoruz ..yanımızdaki arabalarda gülüyo..pis rezil olduk..
arkada çanta da var allahtan olmasaydı ben oldugum yerde döt üstü oturuyodum..
http://f1209.hizliresim.com/11/t/ddb24.jpg

bu şekil kaldık yanada düşmedik önede :queen:
aklıma geldikçe hala gülüyorum..
kardeşim geçmiş olsun :)
göüzümün önüne getirdimde :) rezalet büyükmüş ama :p

Dostum bir duyuma göre depodaki yazı için ısıtarak yavaş yavaş söktüm diyen bi arkadaş vardı ne kadar doğru bilgim yok denemek lazım ama yavaşça belki çakmak zarar verebilir :)
Elektrikli sıcak hava tabancasıyla yazı sökülür ama çıkartma üzerine vernik atmışlarsa iz kalır.

Bence orjinalını bozmadan folyo falan çekip ileride sıkılınca tekrar eski görüntüsüne çevirilebilir olması daha iyi olur. Yada kılıf takmak.

Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı paylaşacağım sabah çalıştırdım motoru jikleyle sonra indirdim yolda stop etti en az 2-3 kere stop etti öyle zar zor okula gittim öğlen gene aynı şekil şimdi eve geliyordum gene aynı şekil oldu neden olur sizce birde gaz verince sanki cır cır böceği gibi ses geliyor

Motor serin yerdemi duruyo.Motor ısınmadan gitmeye kalkarsan olur böyle şeyler çünkü.

Arkadaşlar. Motorunuzu kaç kmde bir yada nasıl bir programda yıkama yapıyorsunuz. Ve heryerine su tutuyormusunuz. Sonrasında nasıl kurulama yapıyoruz. Herkes bir fikir verebilirmi.

Kirlenince yıkıyom ben.Bazen o bile zor geliyo.Allahtan benim çocuk var ona yıkattırıyom:)Depo kapak kısmına,akü ve buji taraflarına b.kunu çıkarana kadar su tutma yeter.

Çok soğuksa çalıştırmadan önce jikleyi en üste çekip çalıştırıyorsun,çalıştırdıktan sonra bir kademe aşağı çekip motor ısınana kadar bekliyorsun.3-5 dakika.ısındıktan sonra jikleni indirip hareket edebilirsin.Özellikle kışın ısınmadan gitmeye çalışmak devamlı stop ettirir ve motora zarar verir.Yani sabahları 5-10 dakika erken kalkıp motora ısınması gereken zamanı sağlamak gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar