[Ankara - MT]

Herkese, tüm katılımcı ve katılımcı misafirler,arkadaş,eş,dost,kızarkadaş ve yengelerimize kapılarımız açık... Herkesi beklerim.... ben 5 kg baklava 1 kg şöbiyet sipariş ettim bile hepsi bitecek akşama....Baklava vs yetmezse gider alırız yine ne olacak...

Ben de işim biterse yetişmeye çalışıcam. 22:00'a kadar oralarda mısınız? Ora da bura mı? : :)
Park burası mı bu arada?
http://goo.gl/maps/xHzKj

Total vardı galiba orda onun dibinden mi giriyoruz naapıyoruz? :)

HAritada işaretli yerler yanlış abi...Anıtkabirin orada Gençlik Caddesi üzerinde, Döngel sokak...
Haritada işaretleme işlerine kafa basmıyorum benim, birazdan nokta atışı verir bizimkiler...

Abi facebookda 16 kişi görünüyo ama telefonda dediğim gibi sen onu 20 kişilik ayarla,
Saat 18.00 demiş onuda 18.30-19.00 olarak diyebiliriz
Kişi başı 250gr baklava desek 250*20=5kg eder bi tepsi kaç kilo acaba?? tadımlık olacağı için sıkıntı olacağını sanmıyorum ben...

Listeyide buraya aktaralım gelmek isteyen yine adını yazsın madem...

1-Yunus
2-Hüseyin
3-Gökhan Ekbiç
4-Erhan
5-Ziyaaa
6-Bülo
7-Selçuk Abi
8-Ekrem Can
9-Özgür yertutan
10-Ünalx
11-Bögütay
12-Ahmet Koç
13-Burak Yenilmez
14-Murat Dirildir
15- Kudret Kaan Şirin
16-Talip Demirci
17-Akraba
18-Kuvvetmacunu
19-Osman Abi (Madur) :queen:

Şimdiden zaten 20 kişiyiz öleyse 25 kişilik olması daha mantıklı bence...

Olum birkaç mesaj önce tgy'a ziya demişsin. Ozaman ben neredeyim bu listede?? Hasss ziya ben isem Turgay nerede bu listede?? Turgay senin hakkını ben neden savunuyorum burada? :)

İşim çıktığı için gelemiyorum ne yazik ki. Ama erken biterse hemen orda biticem, baklava kalmasa da mühim değil maksat YunusPark'a ayak basmak :)

Yahu bir geleydin de R1 göreydik. ArrrrVan diyeydik :)

Motosikleti
VFR1200X
Az önce fatih abinin yanına uğrayım dedim karşımda gözlüklü top sakallı keman çalan bi adam buldum. Fatih abi buralardamı diye sordum kahkaha atmaya başlayınca anladım. bu gülme tarzı sadece fatih abide var. Şaka değil gerçekden tanıyamadım. akşama bi aksilik çıkmazsa sarı motoru takip edeceğim. görüşürük.

1-Yunus
2-Hüseyin
3-Gökhan Ekbiç
4-Erhan
5-Ziyaaa
6-Bülo
7-Selçuk Abi
8-Ekrem Can
9-Özgür yertutan
10-Ünalx
11-Bögütay
12-Ahmet Koç
13-Burak Yenilmez
14-Murat Dirildir
15- Kudret Kaan Şirin
16-Talip Demirci
17-Akraba
18-Kuvvetmacunu
19-Buğr@

20-Osman Abi (Madur)

Olum birkaç mesaj önce tgy'a ziya demişsin. Ozaman ben neredeyim bu listede?? Hasss ziya ben isem Turgay nerede bu listede?? Turgay senin hakkını ben neden savunuyorum burada? :)

Bögütay kim ben de seni bögütaysındır diye düşündüm hani ata biniyosun ya o bakımdan =)

ulen ben de yanlış işaretlemişsim ya la.
nam-ı diğer Semih Balcıoğlu parkı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Az önce fatih abinin yanına uğrayım dedim karşımda gözlüklü top sakallı keman çalan bi adam buldum. Fatih abi buralardamı diye sordum kahkaha atmaya başlayınca anladım. bu gülme tarzı sadece fatih abide var. Şaka değil gerçekden tanıyamadım. akşama bi aksilik çıkmazsa sarı motoru takip edeceğim. görüşürük.

sanat sanat için midir yoksa sanat sanayi için midir?
ben günde 1 saat keman çalıyorum.
çok mu?
:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam biraz şehir dışında kalıyor:( mengen konağı adı size uydukltan sonra başım üstünde yeriniz var.

Moderatör
Listeye beni de ekleyin, adresime kargolayin hakkimi. Pipim düşer bak, yazik la bana. Kuvvetmacını yemez zaten cok, tatliya ihtiyaci yok adamin. Yunus desen, düz duvara tirmanir, sakin yedirmeyin ona. Ziya supermoto aldi, arazide kaplumbagalarla yarisiyor, ona fistikli yerinden bolca yedirin.

hocam biraz şehir dışında kalıyor:( mengen konağı adı size uydukltan sonra başım üstünde yeriniz var.

Ben fotoğraflara bayıldım bence diğer arkadaşlar da bir göz atmalı web sayfasına , tam da bizim aradığımız türden kalabalık gruplara uygun bir ortam.

selam ankara Bu araca dikkat edin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-vectra-97441670/detay
satıcı telefonda okadar guzel anlatıyorkı sadece boya var, birde ön tapon boya ıstıyor , trıger setı baskı balata 180000 kmde değisti araç masrafsız sadece klimya gaz bastıracan dedi
Alanyadan otobuse bındım, aracın yanına gıttım ilk gordugumde on cam 8 cm ıle 12 cm arası çatlak, neyse bosver dedım, klıma çalısmadı, aracın motoru gıdısı frenı guzeldı.
Aracı opelın yetkılı servıs Opak goturdum, Araçta Değisen cıkmadı
Degısmesı gereken parçalar!!!!!
!!! Hava debimetresi
!!!Emme manifotu sensörü
!!!Arka sağ sol dingil burçları
!!!Karterde yağ kaçağı
!!! Klımaya bakılması gerekır
!!!Ön cam catlak
Bunları duyduktan sonra adamı gonderdım,lanet olsun okadar yolu bosuna mı geldıgıme yanarsın yada çektıgın eziyetemi
Bıktım araba aramaktam
Honda civic 2 adet yetkili servise soktum= 285 tl Antalya Konya
Renault clio Alanya 2004 model 85 tl
Opel 1.8 cd vectra Ankara 60 tl
Yetkili servise sokmadığım araçlar golf,passat,focus,polo
2,5 ayda Baktığım araçlar belki 20' geçmiştir
temiz sıkıntılı olmayan bir araç hemen satılır bazı detaylar dikkatinizi çekmemiş. resimler kış ayında çekilmiş kar var abi en az 6 ay demek buradan bir sonuç çıkarılabilirdi.
vectra 1,8 almayın en tutmayan modelidir. vectra alacaksanız 1,6 ya da 2.0 cd. otomatiklerine bakmayın.
astra için 1.6i bakın.
polo için 100 bg olanı ve comfortline olanından başka bakmayın.
focus için chia hb ya da sedan fark etmez.
passat almayın derim 2005 den aşagı düzgün az km araç zor bulunur. çok yakar parça pahalıdır.
tavsiyedir sadece. 1 aydan fazla duran ilana bakmayın 1 ay bile çok aslında, iyi bir araç 1 hafta sürmez satılır.

temiz sıkıntılı olmayan bir araç hemen satılır bazı detaylar dikkatinizi çekmemiş. resimler kış ayında çekilmiş kar var abi en az 6 ay demek buradan bir sonuç çıkarılabilirdi.
vectra 1,8 almayın en tutmayan modelidir. vectra alacaksanız 1,6 ya da 2.0 cd. otomatiklerine bakmayın.
astra için 1.6i bakın.
polo için 100 bg olanı ve comfortline olanından başka bakmayın.
focus için chia hb ya da sedan fark etmez.
passat almayın derim 2005 den aşagı düzgün az km araç zor bulunur. çok yakar parça pahalıdır.
tavsiyedir sadece. 1 aydan fazla duran ilana bakmayın 1 ay bile çok aslında, iyi bir araç 1 hafta sürmez satılır.

abi sen hep üst donanım öneriyosun...bu da normal modele 2-4 bin tl arasında koyuyo ikinci elde..

Erhan hacı nota atışlı resmini koymamışın buraya milleti neden kıvrandırıyorsun anlamadım ki...

http://goo.gl/maps/iTaqc

Ahanda burası yahu..
Fatik abi senden de beklemezdim böle topsakallı keman çalan adam edasını. Yoksa Yoksa bülentin "sanayici eli" lafı mı zoruna gitti de entellektüel motorcu sanayici olmaya mı karar verdin bilemedim...

abi sen hep üst donanım öneriyosun...bu da normal modele 2-4 bin tl arasında koyuyo ikinci elde..
paran kadar araç bakmak gerekiyor. açayım biraz, elinde 30.000 tl varsa bu paranın alabilecegi en piyasa aracı almak gerekiyor. arkadaş her markadan araç bakmış bulamamış bulamaz da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar