ER6 100.000 i devirmiş, 6 yılda(2006 modeldi sanırım o alet). Yıllık ortalama 16.000 km ediyor. Şimdi bu aletin bakımlarını da düzgün ve aksatmadan yaptıklarını sanmıyorum. Bu halde alet hala gidiyor, adam satıyor. Bülent hala diyorsun ki "Vstrom 1000 lik, ona bişey olmaz, 100.000 i rahat devirir ama kawa öyle değil". Daha ne yapsın lan alet, naked motor 100.000 i devirmiş, günahını almayım ama mamak tarafında da büyük ihtimalle apachilere maruz kalmıştır. Daha başka beklentiniz nedir anlamıyorum. Ha bir de bu kmye cidden inanıp alanlar oluyor, ~20.000 km de arıza çıkartıyor, sonra kawalar sıkıntılı, italyanlar hassas...
Altın elbiseli adamı izlemediniz mi? 30~50.000 km lerde motorlarını satanlar "abi motoruna ellenmedi, hiç açılmadı" diyen satıcılardan uzak durun diyor. Çünkü en azından egzantrik gergisi yaptırmak için, subap ayarı çekmek için motorun açılması gerek belirli kmlerde. Kimsenin bundan bile haberi yok. Millet bakım yapmayı bilmiyor, üstüne bir de km düşürüyor... Bu yüzden ister km konusunda önyargılarınızı atın ister atmayın, gerçekler değişmiyor ne yazıkki.
Ben CBF250 kovalarken biliyorum, Ankarada aylarca ~80.000 km de ki motor satılamadı, aynı resimlerle aleti ~25.000 km den ilana koydu eleman.. puffff, 2 hafta bile sürmedi. Forumda birisi anlatmıştı, 90 lı yıllarda aldığı GS motorunu yakın arkadaşına satmış, 10 sene sonra sattığı km nin daha altına satılırken görmüş, ondan sonra satan kişi de daha da aşağıda km ile satışa çıkarmış... İstediğiniz kadar km ye takılın ama gerçekler bunlar. Benim arkadaşın Tiger250 motorunu usta görünce, "ben bunu biliyorum, motorunu toplamıştım, kimbilir kaçıncı 50.000 km'sindedir" demiş. Tiger bile hala yürüyordu... Kawanın hangi modeli 100.000 km yi geçince yorulacak anlamıyorum... Bilmem kaç model Afrika Twinler avrupada 300.000 kmyi devirebiliyor, günümüzün teknolojisiyle üretilen motorları düşünün bir de...
Neyse üstü kapalı olaraktan biraz bülentciğme giydirdik burada sanırım

Çarşambaya baklava yiyelim de ağzımız tatlansın yahu bülent :rendeer: