Ben basma desem bile basacaksın zaten :cherry: onun için dedim zaten dikkat edin deye :cat:abi topu topu 2 sübap kapağı değiştircen. Taş çatlasa 20 tl :cat:
tamam abi dikkat ederiz. Yolda basayımmı tokadı ybr ye, eksozumu koklatayımmı? :queen:
f54 fatihin herkese selamı var. Bakalım yarın 450 km kadar gezi planımız var. Hayırlısı. Yorulmuş. Yattı şimdi. Erken kalkmamız lazım. Herkese iyi geceler. :rendeer:
fatih gaza getirirse basarım. Veya bikaç yerde basarım. Yavaş yavaş gideriz ama şeytanda dürtükleyebilir yanil:
Abi işin rengi değişti :queen: adamın arkasından 130 la gittim yahu:santa: sabah zincirleri yağladık,09 00 da çıktık yola. Akşam eve 21.00 da girdik. Tamı tamına 12 saatçik, 450 km civarı yol gittik. Ben yalan söyleyemem. Fatihin motoru düzde 120 den aşağı düşmüyor. :santa: genelde beni tokatladı. Benimki. 110-120 arası gezerken düzde, fatih 120 ye kitliyo ibreyi. :sunny: yanlız rampalarda arkamdan kayboldu gitti:queen: rampada zayıf, düzde iyi kaçıyor. :cat: ahmet abi işin zor. Kalkışlardada kayboluyor arkamdan. 110 lara geliyorum biyerlerden çıkıp geliyor. Ülen fatih bana yapılırmı bu? :queen: ortalama gezi oldu. Birbirimizi tokatlayıp durduk. Şelaleye girdik, 2200 kusur metre dağa tırmandık (kros) dostum fatih bi tane yahu :cat:Tokatlayamasada tokatlamış gibi yapar o merak etme F54 o :queen:
---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
Fatih nerden gelmiş Adem sorsana Kütahya üzerinden yol 70-80 km kısa ordanmı gelmiş:silent:
Abi işin rengi değişti :queen: adamın arkasından 130 la gittim yahu:santa: sabah zincirleri yağladık,09 00 da çıktık yola. Akşam eve 21.00 da girdik. Tamı tamına 12 saatçik, 450 km civarı yol gittik. Ben yalan söyleyemem. Fatihin motoru düzde 120 den aşağı düşmüyor. :santa: genelde beni tokatladı. Benimki. 110-120 arası gezerken düzde, fatih 120 ye kitliyo ibreyi. :sunny: yanlız rampalarda arkamdan kayboldu gitti:queen: rampada zayıf, düzde iyi kaçıyor. :cat: ahmet abi işin zor. Kalkışlardada kayboluyor arkamdan. 110 lara geliyorum biyerlerden çıkıp geliyor. Ülen fatih bana yapılırmı bu? :queen: ortalama gezi oldu. Birbirimizi tokatlayıp durduk. Şelaleye girdik, 2200 kusur metre dağa tırmandık (kros) dostum fatih bi tane yahu :cat:
fatih cg n güzel olmuş. Bide honda çıkartması yapıştır tam olsun. :cat:
ABİSİ BEN BUGÜN ONA ÇOK DUMAN YUTTURDUM ONDAN KAFASI GÜZELmaşallah fatih abiyede slm söyle abi onun motoru zaten istanbulda da konuşuluyordu düzde 120 yi rahat yapıyormuş
honda yazısı var ya abiş başka ne honda yazısı olacak?
Hacı 2005 le yola çıkmadığıma bin pişman oldum.len adem nasıl tokatladım seni ama sana dedim abisi 155cc ile beni geçemezsin ama sakalımız yokki dinlemiyorsun beni
ademcim şaka bi yana motorun iyi hoş ama az kaçan çok yakan cinsten
ama çok güzel gezdik basa gaz ah ulen şu ybr de biraz da tork olsa bayırlarda da tutulmaz ama işte her güzelin bi kusuru vardır ybr nin kusuru azcık eksik tork yoksa canavar gibi
o bana salcano dumanı yutturacak adam a da selam motoru 120 yi geçmezse hiç boşuna yarışmayalım
çünkü her türlü yerim düzde rampa da
AGA motorla uzun yola çıktım yolu hiç kısaltmayı sevmem en uzun yoldan geldim sakaryadan çıktım van erzurum malatya mersin antalya dan geçtim toplam 2200 km yol yapmışım bi gündeTokatlayamasada tokatlamış gibi yapar o merak etme F54 o :queen:
---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
Fatih nerden gelmiş Adem sorsana Kütahya üzerinden yol 70-80 km kısa ordanmı gelmiş:silent:
fatih gece 3 saat uyuyabildim. Sabah 9, akşam 21 gezdik. Çok yorgunum. Cepten giriyom. Farkedememişimr: