TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sbr

dün 30 tl ye nkg iridyum buji taktırdım tekleme vardı ve vaktide gelmişti diye düşündüm birazda para fazla geldi :p
değişimi yapan usta emektar usta çift tırnak niye takıldı buna dedi bende orj dedim, ozaman torklu motor demekki dedi tekleme yapar dedi, sonra eski bujiye bakarak bujiyi okudu bana :)
motorun yakıtı normal ne çok ne az dedi çalışması iyi motorun dedi
şimdilik eski bujiye göre fazla fark hissedemedim ama saat gibi çalışıyor rolanti sabit gibi diyebilirim, eskisi gibi inip çıkma olmadı, gaz yemeside iyi

tekleme bittimi onu söyle sen:cherry:

teklemenin bitip bitmediğini tam olarak inceleyemedim 4-5 bin devirde sabit giderken yapıyordu kısa zamanda inceleyip yazıcam

bi buji değişiminde neler oluyormuş yahu..demek bujiye 150-200 versen 299+ gidecek apache :)

apaçi bu ne yapacağı belli olmqaz...........

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

Amacımız çevre kirliliğini önlemek biz zengin adamlarız ramazan bilir her gün başka ybr ile geziyorum :queen:para gani yani önemli olan çevre kirliliğinin önüne geçmek bu yüzden lpg ciyiz litresi 5 lira olsun :mrgreen:

zuhahahahahahahah önün arkan sağın solun sobe... ben gelince seni minibüs sahibide yapacağım..ilerde katil şöförde olursun....

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------

teklemenin bitip bitmediğini tam olarak inceleyemedim 4-5 bin devirde sabit giderken yapıyordu kısa zamanda inceleyip yazıcam

bekliyoruz.............

ramço senin depo altından ayar yaptığın yeri bi görebilsem yapamadık kaldı öyle, resim falan atabilseydin keşke

apaçi bu ne yapacağı belli olmqaz...........

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

zuhahahahahahahah önün arkan sağın solun sobe... ben gelince seni minibüs sahibide yapacağım..ilerde katil şöförde olursun....
kanka bi minibüs 2 kişi doyurmaz ben sana söyliyim..bi kişiyi ancak doyurur..

ramço senin depo altından ayar yaptığın yeri bi görebilsem yapamadık kaldı öyle, resim falan atabilseydin keşke

KARDEŞ esimler evdeki pc de......

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

kanka bi minibüs 2 kişi doyurmaz ben sana söyliyim..bi kişiyi ancak doyurur..

lan yawrum karnın doyması için değil parayı işletmek için düşün.. mesela 10 000 verip 11 000 alacaksın 1 sene sonra..... yada arabanın parası karda kar ortağı olmak....

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Buldunmu sedat gidek artik bak depo yine bosaldi yine bi 50 lira sallicaz her ay 100 150 civarı gidiyor arabada yok Paso motorla heryere km iyi aldi yurudu valla 12000 olduk hairlisi olsun hala dipdiri 8000 km sonra zincir deisicem ramazan normalmi agresif kullaniyorum o yuzden yoksa 25 30 yapsammi

Buldunmu sedat gidek artik bak depo yine bosaldi yine bi 50 lira sallicaz her ay 100 150 civarı gidiyor arabada yok Paso motorla heryere km iyi aldi yurudu valla 12000 olduk hairlisi olsun hala dipdiri 8000 km sonra zincir deisicem ramazan normalmi agresif kullaniyorum o yuzden yoksa 25 30 yapsammi
ben bi yer bulmadım haberler sende olması lazım..bi kaç gündür ybr peşinde koşuyorum onlardanda sonuç çıkmadı :pale: burdaki eş dosttan haber bekliyorum..ama o derincedeki fs otogaza gitcez galiba ben onların numarasını alıp yarın öğlen bi arayım olmazsa..

KARDEŞ esimler evdeki pc de......

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

lan yawrum karnın doyması için değil parayı işletmek için düşün.. mesela 10 000 verip 11 000 alacaksın 1 sene sonra..... yada arabanın parası karda kar ortağı olmak....
deponun tam olarak neresinde büyüklüğü ne kadar nasıl bişey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar