bana da garip geliyor Erol abi elcik korumaları geldi mi
ISRARLA bekliyorum tüplü ve öfkeli apaçiyi...
bana da garip geliyor Erol abi elcik korumaları geldi mi
millet okuma özürlü olmuş takas olmaz dediğim halde iki kere ısrarla mobiletin üstüne ne kadar istersin diye mesaj geldi telefonu olsa ana avrat sövücem
bu aklıma gelmemişti sinirlendim ilanı kaldırdımgardaş 100 lira say gersini iste.. mahallede saatini 25 liradan kirala..
Sen işi bilmiyonda ondan sinirleniyon ramazanin dediği gibi 100 liradan sayacaksın sen fıtık olacağina o olsunmillet okuma özürlü olmuş takas olmaz dediğim halde iki kere ısrarla mobiletin üstüne ne kadar istersin diye mesaj geldi telefonu olsa ana avrat sövücem
adres bilgilerini vereydin bari..sedat okullar acildi yogunum giremiyorum nete pazar gunu gideriz Sen ayarla yeri telefon et acikmi herkeze gunaydin bu arada
olmaz dedim aynı adam ikinciye mesaj atmış mesajı değiştirip ramazan abinin dediğini yazdım ikinciye cevap olarakSen işi bilmiyonda ondan sinirleniyon ramazanin dediği gibi 100 liradan sayacaksın sen fıtık olacağina o olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
adres bilgilerini vereydin bari..
günaydın saol sana da hayırlı pazarlar.gunaydin arkadaslar... hayirli pazarlar arkadaslar..
aleküm selam günaydınSelamın Aleyküm. Cümleten günaydın. Hekese hayırlı pazarlar dilerim...
yoksa üst üste moblet takası teklifimi aldınıziyi pazarlar diye giriş yapayım diyordum ama pek iyi başlamamışız güner:
yoksa üst üste moblet takası teklifimi aldınız)
Bende lafı nasıl lpg ye getiririm diye düşünüyodum hacı belki balibeyin bildiği güvendiği vardır lpg de..:mrgreen:lpg teklifi almış... sana satar takas yoluyla aldığı lpg yi...
bi buji değişiminde neler oluyormuş yahu..demek bujiye 150-200 versen 299+ gidecek apachedün 30 tl ye nkg iridyum buji taktırdım tekleme vardı ve vaktide gelmişti diye düşündüm birazda para fazla geldi
değişimi yapan usta emektar usta çift tırnak niye takıldı buna dedi bende orj dedim, ozaman torklu motor demekki dedi tekleme yapar dedi, sonra eski bujiye bakarak bujiyi okudu bana
motorun yakıtı normal ne çok ne az dedi çalışması iyi motorun dedi
şimdilik eski bujiye göre fazla fark hissedemedim ama saat gibi çalışıyor rolanti sabit gibi diyebilirim, eskisi gibi inip çıkma olmadı, gaz yemeside iyi
apache bu napcağı belli olmazbi buji değişiminde neler oluyormuş yahu..demek bujiye 150-200 versen 299+ gidecek apache![]()
Bende lafı nasıl lpg ye getiririm diye düşünüyodum hacı belki balibeyin bildiği güvendiği vardır lpg de..:mrgreen:
Amacımız çevre kirliliğini önlemek biz zengin adamlarız ramazan bilir her gün başka ybr ile geziyorum :queen10 krş yakan motosiklete de lpg taktırmak gereksiz olur bence, görüşelere saygım var ama değmez bence 5 10 km fazla gitsin diye uğraşırken daha düşürmek hayal kırıklığı olur