Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hocam ben CB'de titreşim yok varsada ben anlamıyorum belkide yeni sürücüyüm ondan falan diyordum, ben hayatımda sadece bu motoru kullandım başka motorları bilmiyorum ama bu motorda yüksek devirlerde ve hızlarda aynaya bakarsan görüntü bulanıklaşıyor..(Titreşim dedikleri bu heralde) ..Ama ben aynaya bakma hariç inan bunu hiç hissetmiyorum...Bu arada zamanı geri sarsak yine bu motoru alırdım çok memnunum...Allah hakkında hayırlısını versin... :mrgreen:

Boydan sorun var ne kadar alcak olursa iyi olur drift sürüyorum ybr sürüyorum amma biraz daha alcak olsa daha iyi..

Sürücü selesi arçı selesine nazaran daha yere yakın deyilmi boyunmu yetmiyor yoksa

İyi bak resme 2 ayağının tam yere basması lazım benimki basıyor hatta artçı selesinde bile ayğım yere basıyor

20120911122543.jpg

telefon kısıtlı cumle alıyor sadece 4 satır alıo. Kır o zaman cumartesı alıom

Yol Tutuş için lastik EN ÖNEMLİ ETKEN...sorumluluk almamak ve tavsiye niteliği taşımamak kaydıyla sadece birşey söyleyeceğim BENCE (altını çiziyorum bu benim şahsi fikrim olup tavsiye vs değildir ,hiçbir sorumluluk kabul etmem) lastiklerin yol tutuşu KURU ZEMİNDE fena değil... NOT:motorum 4500 km civarında motosiklet tecrübem de 4500 km civarı:)

Hocam haklı olabilirsin ama önyargı gibi birşey bu emin olamıyorum.Mesela honda dedinmi nasıl güven hissedip de yuki deyince güvensizlik hissedersin ya..Öyle birşey.O lastikler pirelli olmadan içim rahat olmayacak sanırım :)

Hocam haklı olabilirsin ama önyargı gibi birşey bu emin olamıyorum.Mesela honda dedinmi nasıl güven hissedip de yuki deyince güvensizlik hissedersin ya..Öyle birşey.O lastikler pirelli olmadan içim rahat olmayacak sanırım :)
Abi psikoloji bu yönde ise, en kısa zamanda bu lastikleri pirelli ile değiştirin siz...KAfanız ne kadar rahat olursa sürüş o kadar güvenli ve dikkatli olur..:mrgreen: Tekeriniz düz bassın..

Abi psikoloji bu yönde ise, en kısa zamanda bu lastikleri pirelli ile değiştirin siz...KAfanız ne kadar rahat olursa sürüş o kadar güvenli ve dikkatli olur..:mrgreen: Tekeriniz düz bassın..

Bugün gözümü kararttım azcık yatayım dedim,sıkıntı olmadı.Bi güven geldi,dedim daha fazla viraj,yine sıkıntı yok.

Ama allahın emri o lastikler pirelli olacak :)

Bugün gözümü kararttım azcık yatayım dedim, sıkıntı olmadı, güven geldi daha fazla viraj, yine sıkıntı yok.

Burak biraz dur, 300-500 km yapsın lastikler, üstünden koruyucu tabaka komple temizlensin :)

Bu arada benim lastiklerle ilgili şahsi tespitimde şu şekilde,

* Şehiriçi temiz asfaltta "defansif" kullanımda hiç eksi yönünü hissetmedim, yolu tutuyor, viraja geliyor, gayet güzelde duruyor,

* Birazda biz agresif kullanıp aralardan kaçalım, sağlı sollu gidelim dediğinde, devirliyken vites düşürünce bile arka lastik yolu bırakıyor (direk bırakıyor, iletişim "0" !!!)

heleki viraj yumuşak bile olsa, ani bi sebepten ( virajda şeridinde kalamayıp senin şeridine kayan otomobil gibi:pr:)

yavaşlaman gerekiyorsa frene kuş tüyü düşse yoldan kopup yalpalıyorsun şansın %50 düşmemek için.

* Yağışlı havada bir kez denedim, ben yola çıkana kadar yağmur yolu iyice yıkamıştı, kurudan daha iyi performans aldım, kısa bi sürüştü bu yüzden istatistik veremem :/

* Artçılı kullanırken, artçın artçı olmayıda biliyorsa, her koşulda lastikler daha iyi tutunuyor.

Yani motosikleti commuter olarak şehir içi trafik kurallarına uyarak kullanırsak ( 30 sa 30 / 60 sa 60 gibi ) üzerindeki lastikler eskiyene kadar sorunsuz kullanılır :)

Naked, enduro, supermoto, cross gibi kullanıp, birde hız limitlerine uymazsak, jant üzerinde gitmekten biraz hallice Kendalar :mrgreen:

Ama allahın emri o lastikler pirelli olacak :)

CB 125 E için en güvenilir yorumlar hep "Michelin Pilot Sporty" üzerine, istersen bu modelide bi araştır :cat:

"karapara" gibi BENDE (altını çiziyorum bu benim şahsi fikrim olup tavsiye vs değildir ,hiçbir sorumluluk kabul etmem) :mrgreen:

Beyler kartım ziraat fakat üstünde maximum yazıyor en gec carsambaya alıcam.. da hangi renkkk :)

peki ziraat post makinesi yoksa.. maximum varsa gecebilirmiyim.. kampanya devam ediyormus cünki... 700 tl hava para vericem ybr ye..istemiyorum acıkcasıda o paraya lastik alınır + ekipman alınır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar