Bugün gözümü kararttım azcık yatayım dedim, sıkıntı olmadı, güven geldi daha fazla viraj, yine sıkıntı yok.
Burak biraz dur, 300-500 km yapsın lastikler, üstünden koruyucu tabaka komple temizlensin
Bu arada benim lastiklerle ilgili şahsi tespitimde şu şekilde,
* Şehiriçi temiz asfaltta "
defansif" kullanımda hiç eksi yönünü hissetmedim, yolu tutuyor, viraja geliyor, gayet güzelde duruyor,
* Birazda biz
agresif kullanıp aralardan kaçalım, sağlı sollu gidelim dediğinde, devirliyken vites düşürünce bile arka lastik yolu bırakıyor (direk bırakıyor, iletişim "0" !!!)
heleki viraj yumuşak bile olsa, ani bi sebepten ( virajda şeridinde kalamayıp senin şeridine kayan otomobil gibi

r
yavaşlaman gerekiyorsa frene kuş tüyü düşse yoldan kopup yalpalıyorsun şansın %50 düşmemek için.
* Yağışlı havada bir kez denedim, ben yola çıkana kadar yağmur yolu iyice yıkamıştı, kurudan daha iyi performans aldım, kısa bi sürüştü bu yüzden istatistik veremem :/
* Artçılı kullanırken, artçın artçı olmayıda biliyorsa, her koşulda lastikler daha iyi tutunuyor.
Yani motosikleti commuter olarak şehir içi trafik kurallarına uyarak kullanırsak ( 30 sa 30 / 60 sa 60 gibi ) üzerindeki lastikler eskiyene kadar sorunsuz kullanılır
Naked, enduro, supermoto, cross gibi kullanıp, birde hız limitlerine uymazsak, jant üzerinde gitmekten biraz hallice Kendalar :mrgreen:
Ama allahın emri o lastikler pirelli olacak
CB 125 E için en güvenilir yorumlar hep "Michelin Pilot Sporty" üzerine, istersen bu modelide bi araştır :cat:
"
karapara" gibi BENDE (altını çiziyorum bu benim şahsi fikrim olup tavsiye vs değildir ,hiçbir sorumluluk kabul etmem) :mrgreen: