Silifke'ye gelen yok muuuuuuu?

ale: Kıskandırmayın dostlar bizi...
Bu arada yeni gv alan arkadaşlar yan çantalar takıldıktan sonra hanımla ilk kez Kızkalesi taraflarına gittik. Daha önce rahat edemiyordu, biraz da tedirgin oluyordu. Ama yan çantalardan sonra biraz daha konforlu geldi motor ona. Artçısı olanlara duyulur. Hafta sonuna bir de sissybarlı çanta geldiğinde daha rahat olacağını tahmin ediyorum. Hanımların konforu birinci önceliğimiz :mrgreen:
bir de ebay'dan bir intercom almıştım onu da denedik uzun yolda birbirimizle konuşmamızda hiç sorun olmadı. ancak alete bir de harici mp3 çalar bağlanabiliyor. ondan keyif alamadık çok zırıldadı dinlediğimizden birşey anlamadık. Düşünen arkadaşlar olursa aldığım ürünün linki aşağıda.
http://www.ebay.com/itm/221093743221?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
fiyatı da çok ucuz. gittigidiyorda aynı ürüne 60 tl civarında bir fiyat yazmışlar. ben (bedava kargo tabi) 15 tl civarına aldım.
Bir de ilk kez yakıt aldım bu gün. 250 km 10 lt benzin. 150 km şehir içi 100 km uzun yol (dur kalk olmadan). e motor daha 250 km olduğuna göre rodaj aşamasında 4lt/100km gibi bir rakam ortaya çıkıyor ki sanırım bu gayet normal. Herkese iyi geceler diliyorum.