tekrar selam arkadaşlar..
fen6484 hocam,
sizinle aramızda gerginlik yaratan arkadaşımın yaptığı yorumu bugün itibari ile kendisine sorma imkanım oldu,aramızda geçen konuşmayı aynen aktarıyorum.
ben: dostum ne haber?ne yapıyorsun?
arkadaşım: ne yapayım takılıyom işte bildiğin gibi.
ben: hımm iyi bakalım..sana bişi soracam.hani ben internette takılırken sende bir tane motor görüp bu motoru aramıştım ben ancak km farklıydı falan demiştin hatırlıyor musun?
arkadaşım: ee?
ben: dostum o baktığımız motorun sahibi ile muhattap oldum ve km nin oynanmış olup olamayacağını sordum,adam da söylediklerimin çoğunu yanlış anladı,motorum kazalı değil,orjinal neden çamur atıyorsun,beni zora sokuyorsun falan filan dedi.
arkadaşım

lum sen ona motorun kazalı falan mı dedin?
ben: yoo sadece km düşürülmüş olabilir mi acaba diye sordum.sonra bir yanlış anlama silsilesi oluştu.
arkadaşım: ne alaka neden alınmış ki olum.
ben: neyse sen o kısmı boşver,sen o gördüğün motoru aradın mı kesin emin misin?yani o motorun sahibi ile konuşma geçti mi aranızda?
arkadaşım: ne bileyim olum,ben rengine ve aksesuarına bakarak öle söledim,o aksesuarlarda ve renkte birkaç tane motor sahibini arayıp sormuştum o zamanlar,ama hangisi hangi motor bilemiyecem şimdi.karıştırmış da olabilirim..
ben: tamam dostum,kib,görüşürüz..
durum aynen budur sevgili hocam.umarım bu kadar açık yazmam sizi tatmin eder..gönlünüzdeki motora kavuşmanız dileğiyle..