Yaw seninki geldi aklima aslinda ilk once ama, simdi sen motoru kullaniyosun zaten, bir de benim senin motorla her durdugumda dusmemem icin Burhan Abi gibi apartman topuklu ayakkabi giymem lazim

bunlari dusununce birak yaw dedim, ben ne dusucem, o dussun dedim
Cross da alinasi makinalardan ama sehirici icin biliyosun ki sm tercih ediyoz biz, ah bir drz dusursek var ya, hergun biryerlere ucarim ben onla, o zaman saglam koruma giymem lazim iste
Iste bu, Eskisehir de ki chopperci amcalarla ayni mantik, gobegi gordun mu capiri yapistir

goren de her gobekli adama bedava capir veriolar sanir

Hepsinin yeri ayri Turgayim, racing haric hepsinden alirim,
racing rahatsiz, rahatima duskunum ben, oyle cok fazla egilip bukulmek istemiorum, sirtim agriyor, bobreklerime dogru beyle bir agri peydah oluyor yavrimm

Hulk Hogan biyigini bir ara sakali kesmeden deneyebilirim, resimleri paylasirim
Benim ilk gozagrimdi naked, zamaninda senin er5 icin de az dolanmadim sahibinden sayfalarini, bizim Fatih Karakas' in Er5 i almak icin kredi hazirliklari bile yapiyodum kafamda ama cesaret edemediydim o donemde, sonra ne ulen o oyle su soguk mu diye elinin ucuyla suya dokunuyon, direk atla da gor soguk mu sicak mi dedim ve aldim

Gerci iyi olmus almadigim, ilk motor olarak sakat bir alet er5. ER6n de o donemde hep gordugum, okudugum, ama pahali oldugundan hic dusunmedigim bir aletti, simdi de aslinda param yetmiyo kesinlikle ama iste kredi falan derken zorla bi tane alabilirim gibi gozukuyor. Allah kerim diyorum, hele benimki bir satilsin da. Gecenlerde Ankaradan bir ilan daha eklenmis, valla temizse gidip alayim diyorum ama para yok

veresiye olmaz mi ki