günaydın millet....................
Güneydın...
günaydın millet....................
ARANEL antalyalımsın kardeşim
İyi akşamlar beyler.
Bugün yeni lastiklerimi taktırdım :queen: test etme imkanı da buldum.
İki arkadaş Samsun tarafına gezmeye gidiyorlarmış benimde çağırdılar, lastikleri hemen monte ettim çıktım yola, neyse yolda yetiştim onlara, Samsun a kadar gidecektik ama hava bozdu, dedik Alaçam da güzel bir köfteci vardı, köftemizi yedik çıktık geri yola, gelelim asıl mevzuya
Motorun orijinal lastikleri çok kayıyordu özellikle vites düşürürken, michelini takınca kaymadan eser kalmadı :queen: gelirkende yağmura yakalandıkmı sana, yağmurda bile yol tutuşu çok iyi :cat: geldiğimiz yollar çok virajlı idi, 15 yıllık motorcu yetişemedi bana :mrgreen: Gerze ye gelince dedi hemen bu lastiklerden bir takım alıyorum :mrgreen:
Herkese tavsiye ederim beyler :cat:
ben yarın aksilik olmazsa tüp taktırıcam..beğenirsem tavsiye ederimYauw benim cihaz benzini biraz fazla harcıyor. Ne yapmalıyım?
İyi akşamlar beyler.
İki arkadaş Samsun tarafına gezmeye gidiyorlarmış benimde çağırdılar, lastikleri hemen monte ettim çıktım yola, neyse yolda yetiştim onlara, Samsun a kadar gidecektik ama hava bozdu, dedik Alaçam da güzel bir köfteci vardı, köftemizi yedik çıktık geri yola, gelelim asıl mevzuya
Motorun orijinal lastikleri çok kayıyordu özellikle vites düşürürken, michelini takınca kaymadan eser kalmadı :queen: gelirkende yağmura yakalandıkmı sana, yağmurda bile yol tutuşu çok iyi :cat: geldiğimiz yollar çok virajlı idi, 15 yıllık motorcu yetişemedi bana :mrgreen: Gerze ye gelince dedi hemen bu lastiklerden bir takım alıyorum :mrgreen:
O yollları bilirim toprağam ya alaçam bafra arası yol çalışması vardı 2010 yılında ne alemde şu an btrimişlermi bi noktada denizi dolduruyorlardı..İyi akşamlar beyler.
bu lastiği benim eski scooterda kullanıyordum, tabi ölçüsü farklı olarak. sağanak yağmurda s virajlarda gaz kesmeden yol alabiliyordum.
ayın 15i gelince hemen sipariş edeceğim.
en ucuz hangi sitede bilen var mı?
Ben pirelli mt 65 taktırdım memnunum ama aklımda pilot sporty vardı keşke onu alsaymışım.
O yollları bilirim toprağam ya alaçam bafra arası yol çalışması vardı 2010 yılında ne alemde şu an btrimişlermi bi noktada denizi dolduruyorlardı..
Yani şu an 70'i geçemem normal öyle mi? Daha fazla gaz verirsem motor parçalanacak çünkü![]()
boş olayına alışana kadar şanzımanı dağıtmasak bari![]()
Yani şu an 70'i geçemem normal öyle mi? Daha fazla gaz verirsem motor parçalanacak çünkü![]()
boş olayına alışana kadar şanzımanı dağıtmasak bari![]()
Yürüyen motorda 1 e atmak sakıncalı. Vitesleri kademe kademe düşürmeye alışın. 3 > 2 > yavaş bir dokunuş ile boş a geçer . 1 den yavaşça çekmeniz lazım ki boşa geçsin![]()