İlk kazam. Ve son olur insallah. Bogazici koprusu

Merhaba

Bugun saat 2 sularinda anadoludan avrupaya bogaz ici koprusunden gecis yapmak isterken kaza gecirdim. Orta seritte seyrederken sag seritten aniden sol serite gecmek isteyen jetta marka aracin carpmasiyla yere dustum. Daha dogrusu arabanin ntarafima carpacagini anladigimda fren yapip hizimi azalttim ve sola kirdim. Carpmanin etkisi ile yan donen motorumun ustunden kendimi disarimatip belimin uzerine dustum. Tam koruma sayesinde sadece belim incindi. Fakat o akici trafikde ölebilirdim.

Yerde sirt üstü yatarken etrafim bir anda kalabaliklasti. Köprü trafigi durdu. Hemen polis geldi. Karsi trafikde durmustu. Ben kafamdan kaski cikardim. İlk sözüm arabanin söforu nerde ? Diye sordum. Adam - benim. Kusura bakmayin sizi gormedim. Ben sinyal verdim ama Biraz acelem vardi o yuzden hizlici ciktim. Bende dedimki - be kardesim acelenin olmasi beni ilgilendirmez. Ayrica senin sinyalini ben senin yanindayken nasil gorebilirim. Senin soyledigin akla mantiga sigiyormu?

İsin ilginc yani burda basliyor
O arada polis bir seyin varmi? Ambulans cagiralim mi? Dedi. Bende iyiyim gerek yok dedim. Ama kaza icin tutanak tutulmasi icin fotograf cekelim. Dedigimde sende birsey yoksa motoru ve araci oldugu yerden kaldirin hemen. cünki basbakan gececek birazdan. Bir anda cok sasirdim. Dedmki ben burda kaza gecirdim. Ve sen beni basbakan gececek diye postalamaya calisiyorsun.

Malesefki vatandasimizdan gelen yardim disinda polisden hicbir yardim almadim. Ne sükür ki kazayi ufak atlattim,. Ama tam koruma olmasi ciddi sakatliklarimi önlemis oldu.

geçmiş olsun .. sana bişey olmaması büyük şans.. ucuz atlatmışsın

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bugün bende tam o saatlerde oradan geçtim! tesadüfe bak

ya senden biraz önce yada senden biraz sonradır

çok egçmiş olsun!! kardeşim bugün köprüde acayip rüzgar vardı.

başbakanın geçeceğini tahmin ettim çünkü her köprü her kavşak polis doluydu..

malesef bunlar ülkemizin gerçekleri.

geçmiş olsun .. sana bişey olmaması büyük şans.. ucuz atlatmışsın

Arkamdan gelen arac üzerimden gecebilirdi. Verilmis sadakamiz varmis.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

bugün bende tam o saatlerde oradan geçtim! tesadüfe bak

ya senden biraz önce yada senden biraz sonradır

çok egçmiş olsun!! kardeşim bugün köprüde acayip rüzgar vardı.

başbakanın geçeceğini tahmin ettim çünkü her köprü her kavşak polis doluydu..

malesef bunlar ülkemizin gerçekleri.

Basbakanin gecmesine lafim yok fakat davranis sekli yanlis di. Ben orda yerde yatiyorum. Adam yolu acmami istedinya ic kanamam varsa? Yok distan iyi gorundugum icin polis orali olmadi. Biz siradan motora binen bir vatandasiz. Ama o Basbakan!

Çok geçmiş olsun. İnsallah en talihsiz olayin bu olmustur bir daha da yasamazsin boyle sıkıntılar..

çok geçmiş olsun... Allaha şükür iyisiniz

Bu olay şunu bir daha ispatlıyor. Motorcu kaza yapmaktan çok kaza yaptırılıyor:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar