sahibinden ilanlarını buldum. teşekkürler.
Bu arada tiger harici egzoz önerisi olan var mı? Almanya'ya devamlı gidip gelen akrabalar var onlar aracılığıylada getirtebilirim?
tiger'ın da soyle bir videosunu bulaydık ıyıydı
Würth Marka Resimde görünen ( Resim eklemeyi becerebildiysem eğer) zincir temizleme spreyi ve zincir yağlama spreyi satın aldım. Kullanan, memnun olan olmayan, tavsiye eden etmeyen, uygulaması hakkında bilgi tavsiye uyarıda bulunacak arkadaşlar varsa memnun olurum. C:\Users\Pc\Desktop\IMG_2669.JPG
Würth Marka Resimde görünen ( Resim eklemeyi becerebildiysem eğer) zincir temizleme spreyi ve zincir yağlama spreyi satın aldım. Kullanan, memnun olan olmayan, tavsiye eden etmeyen, uygulaması hakkında bilgi tavsiye uyarıda bulunacak arkadaşlar varsa memnun olurum. C:\Users\Pc\Desktop\IMG_2669.JPG
Kayseride ikamet ettiğim için pek fazla seçeneğim yoktu zaten doğrusu. Lakin burda motosiklet kullanımı pek yaygın değil ve motosiklet serviside yok. Bende bir kaç tavsiye ile wurth marka satın aldım, ilerde motuluda deneriz artık nasib olursa. Teşekkür ederim cevaplar için. P.S. Resim ekliyememişim onu farkettim![]()
Bu hiç olmamış.
[yt]646SlyL7M9s[/yt]
video da %6 HP derken 6 beygir mi yoksa normal beygiri üzerinden mi yüzde 6 beygir ?
2013 modelinde belki yeni renk gelir ama fuar sonrası olur oda bence bekleme alacaksan.
video da %6 HP derken 6 beygir mi yoksa normal beygiri üzerinden mi yüzde 6 beygir ?
6 beygir artış %22ye tekabül eder. Tek başına slip on bir egzozla bu performans artışı mümkün değil...
%6 HP artış olsa 1.6 hp'ye denk gelir. Doğru olsa bile 1.6hp artsa ne olur artmasa ne olur![]()
Arkadaşlar yarın öğlen Kuşadasından sıfır CBR250R ımı alıyorum. Sürerek Antalya'ya geleceğim. Ama plakam yok sıfır olduğu için. Ne gibi sorunlar gelir başıma. Plakasızlıktan bağlarlar mı ? Faturamı göstersem anlayış gösterirler mi ? Hiç bir şekilde otobüse vermeyi düşünmüyorum. Umarım yardımcı olursunuz.
---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:07 ----------
Kesinlikle doğru sadece görüntüye ve sese katkısı var o zaman![]()