Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

QdR

sahibinden ilanlarını buldum. teşekkürler.

Bu arada tiger harici egzoz önerisi olan var mı? Almanya'ya devamlı gidip gelen akrabalar var onlar aracılığıylada getirtebilirim?

Würth Marka Resimde görünen ( Resim eklemeyi becerebildiysem eğer) zincir temizleme spreyi ve zincir yağlama spreyi satın aldım. Kullanan, memnun olan olmayan, tavsiye eden etmeyen, uygulaması hakkında bilgi tavsiye uyarıda bulunacak arkadaşlar varsa memnun olurum.

Würth Marka Resimde görünen ( Resim eklemeyi becerebildiysem eğer) zincir temizleme spreyi ve zincir yağlama spreyi satın aldım. Kullanan, memnun olan olmayan, tavsiye eden etmeyen, uygulaması hakkında bilgi tavsiye uyarıda bulunacak arkadaşlar varsa memnun olurum. C:\Users\Pc\Desktop\IMG_2669.JPG

wurth kullanıyorum gayet memnunum ama motul al.İkisini yan yana denedim çok daha iyi,anında yapışıyor.Fiyatları aşağı yukarı aynı,wurth um bitsin,ilk iş motul alacağım.

Kayseride ikamet ettiğim için pek fazla seçeneğim yoktu zaten doğrusu. Lakin burda motosiklet kullanımı pek yaygın değil ve motosiklet serviside yok. Bende bir kaç tavsiye ile wurth marka satın aldım, ilerde motuluda deneriz artık nasib olursa. Teşekkür ederim cevaplar için. P.S. Resim ekliyememişim onu farkettim :p

Kayseride ikamet ettiğim için pek fazla seçeneğim yoktu zaten doğrusu. Lakin burda motosiklet kullanımı pek yaygın değil ve motosiklet serviside yok. Bende bir kaç tavsiye ile wurth marka satın aldım, ilerde motuluda deneriz artık nasib olursa. Teşekkür ederim cevaplar için. P.S. Resim ekliyememişim onu farkettim :p

Olsun wurthde iyi pişman etmez,internetten sipariş diye birşey var:D.

2013 model CBR 250ler gorucuye cikti :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:10 ----------

CBR250R_2013_01.jpg

index.php

index.php

index.php

Merhaba arkadaşlar

Honda cbr 250R almayı planlıyorum sıfır alacağım beklemelimiyim ? 2013 model tam olarak ne zaman bayilere gelir ?

video da %6 HP derken 6 beygir mi yoksa normal beygiri üzerinden mi yüzde 6 beygir ?

6 beygir artış %22ye tekabül eder. Tek başına slip on bir egzozla bu performans artışı mümkün değil...

%6 HP artış olsa 1.6 hp'ye denk gelir. Doğru olsa bile 1.6hp artsa ne olur artmasa ne olur :)

Arkadaşlar yarın öğlen Kuşadasından sıfır CBR250R ımı alıyorum. Sürerek Antalya'ya geleceğim. Ama plakam yok sıfır olduğu için. Ne gibi sorunlar gelir başıma. Plakasızlıktan bağlarlar mı ? Faturamı göstersem anlayış gösterirler mi ? Hiç bir şekilde otobüse vermeyi düşünmüyorum. Umarım yardımcı olursunuz.

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

6 beygir artış %22ye tekabül eder. Tek başına slip on bir egzozla bu performans artışı mümkün değil...

%6 HP artış olsa 1.6 hp'ye denk gelir. Doğru olsa bile 1.6hp artsa ne olur artmasa ne olur :)

Kesinlikle doğru sadece görüntüye ve sese katkısı var o zaman :)

Arkadaşlar yarın öğlen Kuşadasından sıfır CBR250R ımı alıyorum. Sürerek Antalya'ya geleceğim. Ama plakam yok sıfır olduğu için. Ne gibi sorunlar gelir başıma. Plakasızlıktan bağlarlar mı ? Faturamı göstersem anlayış gösterirler mi ? Hiç bir şekilde otobüse vermeyi düşünmüyorum. Umarım yardımcı olursunuz.

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

Kesinlikle doğru sadece görüntüye ve sese katkısı var o zaman :)

Şansına bağlı. Çevirmeye girersen büyük ihtimal bağlarlar. Tavsiyem gece git :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar