İyi güzel söylemişsinde kymco ne alaka kymco çin değil pulsarında ybr ile alaksı yok vede kymcoda en az bi honda yamaha kadar iyi sukuterler yapıyorKimse Japon Teklonijisi ve üreticisi ile Merdiven altı çin mallarını karıştırmasın.
Zaten bu ikisini karıştıran motosikletten once aklını karıştırmışdır.
Japon diyorsun! Mondial, Kuba, Kanuni, Yuki vs. demiyorsun Merdiven Altı Değil!
Kalite, Sağlamlık, Masrafsızlık ve adı yeter lan YAMAHA'nın!!
Neymiş çin malıymış hastasıymış önce sen onun 3 sene hastası olursun sonra o seni hasta eder! yolda bırakır o motosiklet senın yerıne sen onu taşımaya başlarsın kucagında motoru! Tamirci tamirci dolaşırsın !
Madem Kymco, Mondial, Kuba, Kanuni, Salcano vs. çinliler ybr'den iyiler madem Neden YBR'yi sürekli taklit ediyorlar ve sonrada piyasaya suruyorlar!
Japon diyip ybr taklitlerini piyasaya sokanlar var!Kuba gibi. Bu marka ve modeller şöyle : Kanuni Windy, Kuba XR, Salcano Wolf, Kymco Pulsar vs. çok taklit edeni var Yamaha'yı.
Biz Japon Motosiklet Kullanıcıları Taklit Etmeyi Değil Taklit Edilmeyi Sürünün Lideri Olmayı Amaçlarız ve zaten öylede oluyor!
Yamaha'da bir kere alırsın servis için gidersin bakıma ardından ne mi yaparsın sizin gibi çinli kulananlara arkanı bile dönmeden gidersin!
Taiwn kalitesi ile çin kalitesi birmi? ybr ile pulsar arasındaki benzerlikler nedir? yamaha kötü motor dgl ama Şöyle bi etrfna bakın ybr mi çok cbf mi? fiyatı ybr den yüksek olmasına rağmen daha çok tutulan motor ndn kıyaslanmasınki?kymco da ybr yı taklıt edıyor!. o da çinli! Siz önce bir harita bilgisi edin arkadaşım. Taiwan Çin Cumhuriyetine bağlı bir ülkedir ve bu da kesinlikle ve kesinlikle kymco'nunda cinli oldugunu gosterır.Mesele o değil bu cinli su cinli değil her sey zaten goz onunde. Yamaha kalitesi ve ayrıca YBR diğer aynı kategorideki motosikletlerle kıyaslanacak bir motor değil.Biz ybr'ciler Altınla uğraşıyoruz siz ise Bakırla uğraşıyorsunuz.Olay bu kadar basit!.
tartışmaya gerek yok iyi mal iyi malzeme pahalı olur, maliyeti ucuz olsa ucuza satılır zatenkymco da ybr yı taklıt edıyor!. o da çinli! Siz önce bir harita bilgisi edin arkadaşım. Taiwan Çin Cumhuriyetine bağlı bir ülkedir ve bu da kesinlikle ve kesinlikle kymco'nunda cinli oldugunu gosterır.Mesele o değil bu cinli su cinli değil her sey zaten goz onunde. Yamaha kalitesi ve ayrıca YBR diğer aynı kategorideki motosikletlerle kıyaslanacak bir motor değil.Biz ybr'ciler Altınla uğraşıyoruz siz ise Bakırla uğraşıyorsunuz.Olay bu kadar basit!.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Sefa doğru demişssin adamım .
Siz Tofaş'ınızla uğraşmaya ve şu youtube dakı gıbı mercedes'i gecme hayallerine dalın dalın gitsin!.
Biz Mercedes'e bineriz, Kaliteyi ve Sağlamlığı biliriz.
jianhse yamahanın yüzdesel olarak çogunlugunun sahip oldugu bir fabrikabence de ybr yi bu kadar farklı kılan sadece ismi. ybr ile aynı fabrikada üretilen ybr parçalarının birebir uyduğu ybr gibi jianshe fabrikasında üretilen salcano wolf tan kimse bahsetmez. neden? çünkü adı salcano. 4 japondan biri değil.
kardeşim tartışmak isteyen kim.Kymco gbi güzel bir markayı sıradan çinli gibi göstrysn üstne herkez akıl vali olmuş dyosun bu arada ben burda çinli motorsikletleri övmüyorum yanlış anlaşılmasınya mami senle veya baskası ıle tartısmak ıstemıyorum!
Akıl valii olmuş her insan bu farkı görür diyor ve sukunetımı korumak ıstıyorum
kardeşim tartışmak isteyen kim.Kymco gbi güzel bir markayı sıradan çinli gibi göstrysn üstne herkez akıl vali olmuş dyosun bu arada ben burda çinli motorsikletleri övmüyorum yanlış anlaşılmasın
bir kere alırsın rahat edersin ybryiya mami senle veya baskası ıle tartısmak ıstemıyorum!
Akıl valii olmuş her insan bu farkı görür diyor ve sukunetımı korumak ıstıyorum
Sen beni yanlış anlamışın yamahayla kymco yu karşılaştrmdm pulsarla ybr arasında benzerlk yok dedim farkedersn.Kymco evet cınlıler arasında ıyıdır fakat onunda taklıt eddıgı bır lider var elbet.işte bu yamaha . kymco dıger cınlılerden kat kat saglamdır ama sonucda cın malıdır ve bu ybr ıle kıyaslamaya dahı yetmez. Uzun lafın kısası şu ki Yamaha Çelik(maden)gibi çinliler ise mutasyon görmüş sert plastık gıbı.egrı oturalım duzgun konusalım işin aslı bu.lafı uzatmayada saptırmayada gerek yok.her şey kendi kategorısınde yarışa bılır ve herkes kendi kategorisindekilerle ilgilenmesi daha iyi olur.hiç tartışmayada konuşmayada gerek yok.
şu çinlileri övenlere ne denir bilmiyorum.. ya ömrünüzde aldığınız çinliden başka bişey sürmediniz, yada bu işin bu segmentin kompedanını kıskanıyorsunuz.. hangisi ?
motoru seven motor sürmekten keyif alan ve seyahat eden kişi kaliteye yönelir.. buda ybr 125 dir..
kimisi parasına kıyamadığı için 4,290 lirayı vermez , gelip burada sümüğümü bile atmayacağım motoru över..kimiside gider ben kaliteyi tercih ediyorum sorun sıkıntı istemiyorum der yamaha ybr alır.. yahu arkadaş senin paran kıymetli 1,500 e motor alıyon sonrada
şöyle iyi böyle iyi diye forumu kirletiyon, ee ben kerizmiyim de 4,290 verip kötü mal alacağım .. fikirlerinizi yazarken çelişmeyin, iki kere düşün bi kere yaz..
tusubasa ne 2000 km de bakımı çinli mi bu el kitabında 6000 km de bir bakım yağ değişimi denmiş 2000km de yağ değişimi bence gereksiz masraf:cat:bir kere alırsın rahat edersin ybryi
sonuna kadar haklısın..
adam sana 2900 den kakalıyor motoru
oley motor aldım ybrden kar ettim vermem ona 4.5 diyosun
adam parcada öyle bir geçiriyor ki sana aklın durur
145 tl mondial driftin orjinal göstergesi
110 tl orjinali ybr nin
ve rialli nin a kalite kendi sayacı var 70 tl
50 tlye de sayac var aynısı anlamazsın bile kalite farkını
var mı çinlide bir başka alternatif
seve seve alıcaksın o göstergeyi
bi kere alırsın rahat edersin ybr yi
adam dünya turuna cıkmış ybryle
4 sene gezmiş her yeri
varmı 125 cc klasmanında bunu yapabilen?
ybr nin üst yöneticileri ybryle evereste cıktılar
sorun çıkmadı hem ispatladılar motoru . hem reklam yaptılar..
şimdi bunları bilen bi insan gidip ybr alıp binmez mi?
ben şuana kadar bi tane ybrden şikayet eden duymadım..
neden hala hala mondial kanuni asya sevdası avukatlıgı yapılıyor anlamıyorm
adamlar yapmış işte tank gibi motor :cat:
sezarın hakkı sezara
yagını benzini bakımını 2000 de bir götür 2 saat servise baksınlar sonra devam yollara
bence kıyaslamayın artık sacma sapan motosikletlerle
Sen beni yanlış anlamışın yamahayla kymco yu karşılaştrmdm pulsarla ybr arasında benzerlk yok dedim farkedersn.
Sundiro naptı sanaYbr 125 Sınıfının Rakipsiz Lideridir
Diyeceksiniz Cbf 150 o ayrı bişey aynı sınıfa konmamalı..
Cb 125 e kıyaslanmaz zaten ondan hiç bahsetmeyelim
honda adını kirletti
sundiro firması yüzünden...
abi bende kullandım ybrtusubasa ne 2000 km de bakımı çinli mi bu el kitabında 6000 km de bir bakım yağ değişimi denmiş 2000km de yağ değişimi bence gereksiz masraf:cat:
bu çinli japon motosikletleri yüzünden çince japonca ögrenecemSundiro naptı sana![]()