motor da titreşim nasıl birşey diye merak ederdim. geçenlerde bir arkadaşla karşılaştım
mondiali varmış, epeyce motorunu övdü. titreşim varmı diye sordum, var dedi.
çıktım motorun üzerine, bir gaz verdim, aman allahım, feleğim şaştı, neye uğradığımı şaş-
ırdım. buna binenin çocuğu olmaz yahu. cbf'in kıymetini anladım.
titreşimin de ne olduğunu öğrenmiş oldum.
abi 3 4 motor sahibi oldum
uzun süre kullandım
cbf en rahatı en konforlusu
ybr en saglamı, kafan rahat fizana kadar gidiyor
2 motosiklette de titreşim sıfır
bu mondiali savunan avukatlıgını yapan arkadaşlar ömrü hayatında kaliteli motosiklete binmeyenler
1 hafta vericeksin bunların altında bu motoru depoyuda fulliceksin
sevabına binsinler
cok merak ediyorum ikisini kıyaslamayı bırakın
aynı cümle içersinde bile kullanmazlar
SENIN HIÇ KULLANILAN MEKANİK PARÇA KALİTESİNDEN HABERİN VARMI ARKADAŞIM SENİN HİÇ ELEKTİRİK TESİSATINDA KULLANILAN MAZEME KALİTESİNDEN HABERIN VARMI ARKADAŞIM SENIN HIC URETIMDE UYGULANAN AR-GE DEN HABERIN VARMI ARKADAŞIM SENIN HIÇ URETIM KALITESI VE URETILEN FABRIKADAKI KULLANILAN TEKNOLOJİDEN HABERIN VARMI ARKADAŞIM SENIN HIC PARÇA UYUMLULUĞU HAKKINDA YAPILAN TESTLERDEN HABERIN VARMI ARKADAŞIM BENIM GORDUĞUM YOK O ZAMAN SÖLIYCEM BASKA BISEYDE YOK
başımdaki derdimi herkes biliyor motosikletim durdugu yerde yan yatırdım koruma demiri vardı allahtan
km göstergesi kırıldı çünkü plastik aksam
chopper motosikletin parcası çinlilerde plastik oluyor ne kadar ilginc değil mi?
düşünsenize gv 250 o da japon değil ama onu devirseydim sapa saglam kalkardı
honda shadowu zaten söylemiyorum
onları istenizde bozamazsınız
2 gündür camcı arıyorum saatci arıyorum
bu arada benim motosikletiminde kanuniyle alakası yok
ybr jianshe motor tarafından yapılıp turkiyeye kanuni muhuru basıp gönderiyorlar
6 yıl taşıdı beni mondial 3-4 ay önce sattım şu an başkasını taşıyor.Mondialle bi ortaklığım akrabalığım vs. yok.Param ona yettiği için aldım.Şu an kullandığım motosiklette mondial.2 ayda 2000 km yaptım.şu an 2600 de.Her zaman da derim.İş kullanıcıda biter.125 CC lik motosiklete de 5000 TL ben veremem malesef.Yamaha kötü değil pahalı.Mondialde kötü değil.Sadece ilgi istiyor.İlgi de servisten değil senden olacak.Benim kızdığım Bi motosikleti kullanmadan onun hakkında kulaktan dolma şeylerle kötülemek.Bunun yapılmasına karşıyım.Herkesin bütçesi belli.Motosiklet alacak arkadaşları böyle yanıltmayın.O motosikleti kullanmamışsanız bilginiz yoksa,başka bilginiz olan konulara bakın.Daha yararlı olursunuz.
mondiali alırsın bakıma götür sanayiye götür parcası bozulur
uzun yol yaparsın yolda bırakır
sıfır güven var
servise götürürsün garanti dışı der
parca sipariş edersin
parca fiyatlarıyla hiç bir firmayla kıyaslayamazsın en ucugu ondadır
düşünün arkadaşlar
benim gösterge setim 185 tl
ybr nin 110 tl orjinali yan sanayi 50 tl 70 tl 80 tl
kaliteye göre parca var
ben orjinal alın diyorum her zaman
ama mesela bir sinyale de o kadar para verilmez gider yan sanayi alırsın aynısının
ybr yi bi kere alırsın 4300 tl verirsin rahat edersin
mondial alırsın 2900 tl ye 1 sene de yaptıgın masrafla ybrnin fiyatını aşar
ybr az yakar oradan amorti eder parasını 1 senede
benm param şuan olsa
tekrar cbf yada ybr ye geri dönerim
ne kadarda motor olarak boranın ybr motor kullandıgını bilsemde ..
piyasada varmı 6-7 yaşında çinli? ya da ne kadar var
honda kinetic lere bakın 90 modelleri bile halen kullanılıyor
95 model motosiklete adem abi hala biniyor
paranızı kaptırmayın arkadaşlar ...