toplama bilgisayar oluyor bisiklet neden olmasın ? :)

Kocaeli İl Temsilcisi
hepinize selam sevgili gönül dostları , hepimizin bildiği gibi değişik güçve performansta türlü türlü bilgisayarlar toplanmakta , konu başlığındanda anlaşılacağı gibi bilgisayar toplanırda bisiklet toplanmazmı ?

aslında konu bir bisiklet alamamaktan ziyade her zaman anlatmaya çalıştığım gibi eskiyi değerlendirip geri dönüşüme katkı sağlamak , tabi bunu yaparkende boş vaktimizi güzel şeylere harcamak, eee tabi birde kafa dağıtmaktan öte değil aslında :)

resimlerini paylaştığım bisikletin , gövdesi hariç her bir parçası değişik bisikletlerden toplanma olup komple elden geçmiş ve boyanmıştır , gerçiii daha üzerinde oynama yapılacak bir kaç işlem daha var , çamurluk montajı , arka sele demirleri vs. vs.

bisiklet tabiki her zaman bildiğimiz bisiklet ama buna birde motorcu uzun yol ruhunu ve irfan yorumunu ekleyince , ortaya böyle bir şey çıktı , çarşı içinde çok işe yarayacağını düşündüğüm için ve taşıma sepetlerinin ön tarafta sıkıntı olduğunu ve montajının uğraştırıcı ve kullanışlı olmadığını gördüğüm için böyle bir şey yaptım , umarım yapacak olan arkadaşlara bir fikir yada görsel bir bilgi verebilir , faydam dokunduysa ne mutlu demek düşer bana ,

bu arada 15 er kg dan toplamda 30 kg maksimum kapasitede bisiklet ile konforlu ve güvenli eşya taşıma olanağı sunuyor 21 vites , çarşıda artık poşertleri gidona asmak zorunda kalmayacak konforlu , güvenli ve dengeli bir şekilde taşıma yapabileceğim ,

belki benzerleri vardır bilmiyorum ama tamamen made ın kömürlük yapımıdır :)

yorum yazan yazmayan değerlendiren tüm arkadaşlara teşekkürler esen kalın :)

sağda solda birsürü hurdaya atılacak metal çubuklar, lamalar ve levhalar bulunmakta bunlar bir çalışma yapacağım zaman sıkça önüme çıkan problemler olduğu için yine gereken parçayı işleyip , yamultma bükme ile uğraşmaktansa daha stabil, sağlam ve bükülmüşünü uydurup kullanmak benim yaşam tarzım gibidir :) uydurabildinmi derseniz uyduğu kadar :)

affffferin be irfan senden korkulur valla
sitemizin mederi iftarı saçını niye yakıyon len:queen:

Sidecaseler super olmuş valla :D eline sağlık direk binip uzun yol yapsı gelir adamın :D

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Boya kalitesi çok iyi duruyor ama siyah her zaman zordur keşke beyaz yapsaydın :)

Ha birde ön çatalı ve pedalı farklı renk yaparsan daha güzel durur fotoşop ile dene bir istersen.

Eline sağlık.

Cruiserbike Olsun ismide :) ama rengi bende beğenmedim siyah bisikletmi olur :)işçilik harika olmuş söylenecek söz yok bir İrfan KARAMAN klasiği.Kolay gelsin abi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada 15 er kg dan toplamda 30 kg maksimum kapasitede bisiklet ile konforlu ve güvenli eşya taşıma olanağı sunuyor 21 vites , çarşıda artık poşertleri gidona asmak zorunda kalmayacak konforlu , güvenli ve dengeli bir şekilde taşıma yapabileceğim

Nedir sendeki bu taşıma sevdası anlayamadım. İçinde bir kamyoncu var da haberin yok galiba. :queen:

İrfan amca bana bunu yaparmısın , lütfeeen :salut:
Custom_bicycle_by_zemilthedevil.jpg

Buda olur
chopper%2Bbike%2B5%2B011.jpg

Moderatör
Eline saglik abi, bende motora topcase demiri yapiyorum bitmek uzere. Konu acarim not verirsin artik :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ruhsata işlettinmi ?...
Bunun hiç kaçarı yok... Ruhsata işlenmesi lazım... :)

Her ikisi de gayet güzel çalışmalardır, İrfan ve Emre arkadaşları tebrik ediyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar