Gerçek Limitsiz Internet Hakkında

senelerdir bende bıkmıştım hem adsl hemde sabit telefon parası vermekten,bu ay kapattırdım komple.
biraz araştırdım sordum hangisi iyi,hangisi kullanıcıyı sömürmüyor tek görünen kablo net'ti.ama bizim sokak başların'da varmış sokakta yok,sokaga çekilmesi için sokak sakinlerinin en az % 45'i üyelik için başvurması lazımmış akıllarınca kendilerini sağlama alıyorlar.
aylık ortalama kullanım 30 gb film filan indirmeyle ugraşamıyorum hazır dvd alıp seyrediyorum:)
baktım yapacak birşey yok gittim bir bayiye 12 ay tahahüt + kablosuz modem hediyeli 8 mb limitsiz akn 50 kota aşımı sonra hız düşümü 3mb aylık 59 tl yapacak birşey yok.
meydan tekelcilerden geçilmiyor herzamanki gibi.

8 mps hız iyi bir hız ben 1 mps sınırsız uydunet çokmuyavaş ne 116 kb ile dosya çekiyorum aynı anda nette dolaşıyorsan 20 kb ye kadar düşüyor hız ::evil::::angry2::::zencii::::rantinp:::ranntign::eviiil::::158::::cekic::

8 mps hız iyi bir hız ben 1 mps sınırsız uydunet çokmuyavaş ne 116 kb ile dosya çekiyorum aynı anda nette dolaşıyorsan 20 kb ye kadar düşüyor hız ::evil::::angry2::::zencii::::rantinp:::ranntign::eviiil::::158::::cekic::

8 mb hız bile yeri geliyor yetmiyor,sizin hız baya düşükmüş.

Metronet fiyatları iyiymiş , 10mbps'e kadar simetrik interneti 60'a veriyorlar. Lakin kullanan eden var mı nasıldır bilinmiyor pek.
Uydunet bağlattığında + olarak kablolu fiyatı ne kadar ödeniyor acep?
aman aman aman zor kurtuldum iptal etmek için bile 2 ay oyaladılar günde en az 8 saat internetin kesilir gider gelemz gelen saat başı kesilir hayatım karardı zor kurtuldum facebooktaki sayfalarındaki yorumlara falan bakarsanız hep küfür ve sitem vardır süper online ye geçtim kafam rahat huzur tek sorun 25gb adil kullanım koşul

Mesele sırf torrent download ise mtu size değiştirilerek torrent downloadları yapılabiliyor. Hatta tcp optimizer diye bir program aratın :) Akn sınırını geçtikten sonra mtu aktif hale getirilip aynı hızlara çıkılabiliyor. ( Bazı modemlerde browsing yapılamıyor diye söylüyorlar.) Bir araştırın derim.. Benim evde 14Mbit adsl var ttnetin. 60tllik

Mesele sırf torrent download ise mtu size değiştirilerek torrent downloadları yapılabiliyor. Hatta tcp optimizer diye bir program aratın :) Akn sınırını geçtikten sonra mtu aktif hale getirilip aynı hızlara çıkılabiliyor. ( Bazı modemlerde browsing yapılamıyor diye söylüyorlar.) Bir araştırın derim.. Benim evde 14Mbit adsl var ttnetin. 60tllik

Ben onların hepsini denedim de yalandan artar gibi oluyor sonra aynı yine. Herkeste olmuyormuş

Benmi de d-smart tan arıyorlar iki gündür 63 tl ye d-smart uydu alıcısı kablosuz hızlı modem ve sınırsı internet öneriyorlar. şu anda ttnete 59 tl ye sınırsız kullanıyorum. Aktivason kurulum falan ücreti istemiyorlarmış. Kullanana var mı?

Benmi de d-smart tan arıyorlar iki gündür 63 tl ye d-smart uydu alıcısı kablosuz hızlı modem ve sınırsı internet öneriyorlar. şu anda ttnete 59 tl ye sınırsız kullanıyorum. Aktivason kurulum falan ücreti istemiyorlarmış. Kullanana var mı?

Sabit selam Dsmart bayileri hernasıl oluyorsa ttnet ten bilgileri alıyormuş, güya aynı sistemi kullandıkları için alabiliyorlarmış. Birbirlerinden haberleri yok 7-8 farklı bayi aradıktan sonra artık dsmart ile başlayan telefonları istemiyorum teşekkürler deyip ilk saniyelerde kapatıyorum. Tivibu yok, hızım 14mbit ten 8 e düşecekmiş hem de aynı fiyata :)

Standart 1492 peki bunu kaç yapmak gerek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar