Gerçek Limitsiz Internet Hakkında

Merhaba Motosiklet Dostları...
Yakın zamanda ttnet illetinden kurtulup internetimi değiştiriyorum.
Bu tür konular Mt'de açıldı ama fiyatlar , sağlayıcılar sürekli değiştiğinden yeniden açma gereği duydum.
Ukraynadaki yüksek hızlı düşük fiyatlı internetten sonra ne yazıkki Türkiye internetine muhtaç kalmış bulunuyorum.
Sürekli 720p veya 1080p film izlediğimden internet kesinlikle limitsiz olmalı.
Ama ne yazıkki adil kullanım noktası AKN diye bir saçmalık koymuşlar.
50gb limit olduktan sonra limitsiz olmasının anlamı nedir? Koy adını 50gb gitsin. Sadece satış hilesi.

Biraz araştırma yaptım aklıma birkaç paket var. Sizin önerecekleriniz var ise onları da duymak isterim.
Birincisi uydunet. Aylık ücretinin yanında kabloluya da üye olmanız gerekiyor dense de bazıları artık onun kalktığını söylüyor.
Doğruluk payı nedir.

5 Mbps'e kadar : 69 TL / AY
10 Mbps'e kadar : 99 TL / AY

* Kullanım miktarı ile ilişkili olarak herhangi bir hız düşürme söz konusu değildir.

yazmış adamlar. Eğer kablonet üyeliği sözkonusu değilse düşünülebilir...

Ikinci seçenek smile yani dsmile internetti. Fakat sanırım akn'siz paketleri kalkmış hepsi 50gb kotalı.

Üçüncü seçenek ne yazıkki ttnet.

Ilk paket 8mbps limitsiz. Akn yok.
8LİMİTSİZ 8 Mbps / limitsiz Ayda 115 TL

Ikinci paket fiberinternet. Tabi hattı geçiyor mu öğrenmek lazım.
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 20 Mbps'ye kadar - 65 TL
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 50 Mbps'ye kadar - 95 TL

Ama bu pakette de 125gb akn limiti var. Sonra 3mbps'a düşüyor.
Ayda 125gb bu hız için belki değebilir...

Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum. İyi sürüşler.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu takip ediyorum.

Benim limitsiz 8 mbit ttnet var ben gayet memnunum 8 mbit aldım indirme hızım saniyede 1.1 mb ları buluyor genelde 1 mb oluyor. Bende film izlersem full hd izliyorum ama genelde her ay tam 40 45 gb ta kalıyor :) Ama fatura 60.5 TL :silent: Eğer fibernet ordan geçiyorsa fiyat/performans olarak diyelim uygun duruyor. Hatta burda varsa banada uygundur :mrgreen:

Uydunet..Kullanıyorum.. 1 Mbgt.. Sınırsız..Tv side var.. Modem'ide Wifili.. (Hediye) 29 Tl gibi komik bi rakam ödüyorum..Kasma.Gec girme diye birsey yok..

Smile hakkında birşey söyleyemem. Fakat uydunet'in de pek olur tarafı yok. Herhangi bir sorun çıktığında (3-5 ayda bir yokluyor) danışma hattında hep problem var. Bir türlü ulaşılamıyor elimiz kolumuz bağlı internet bekliyoruz.

Dsmart hakkında da hep aynı sorun. Danışma hattı çok kötüymüş. Bunun yeri yurdu yok mudur gidip başvurabilesin?

Yaygın değil maalesef Türk Telekom ve postaneler de desteklemeyince eksik kalıyor. Uydunet'i televizyonla beraber düşüneceksen tavsiye edebilirim sadece. Superonline'ı niye düşünmüyorsun?

Yaşasın Backtrack =)
Bimin Post Cihazları için Wirelless Modem Kondu
Evim yanında Sömür babam sömür :D
nasıl olsa sınırsız :D

Superonline'ın AKN'siz paketi yok diye bakmıyordum. Fakat:
20 Mbps 150 GB downoad 50 GB upload kotalı 79 TL fiyatlı paketi cazip görünüyor.
Fakat birkaç üst sokaktan geçmesine rağmen bizim sokağa fiber hizmetleri yok.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Vdsl ve fiberinternette şu an yüksek ping sorunları var.Haberiniz olsun.Online oyun falan oynuyasanız 10 dakikada 5 kere kopup tekrar giriş yapmak zorunda kalırsınız.

Ben geçen sene aradığımda sokakta veya apartmanda bulunmadığını söylediler. Apartman yöneticisiyle anlaşıp imza toplarsanız gelip kurarız apartmana özel dediler. Biraz daha teferruatlı iş açıkçası.

yine en iyisi içlerinde superonline ın fiber interneti.
50gb kota aşana kadar 20mbit download,5 mbit upload veriyor.
50 gb sonrasında 3mbit donwload 1 mbit uploadla devam ediliyor.ve sabit telefon şartıda yok.illede sabit kullancam diyosanız sabit
telefonun sabit ücreti yok yani kullandığının vergisini ödüyorsun sadece.

biraz reklam gibi oldu ama 6 yıllık internet hayatımdaki en iyi hizmeti superonline veriyor :)

eger tavsiyemi dinleyecek olursan sakın superonline dan başka bağlatma kıy paraya nedenmi ?? 1 sene önce daha bu eve yeni taşınmışız dedimki internet bağlatalım bende senin gibi film izlemyi seviyorum dedim fiber olsun olmusken almaz olaydım :( suan ismi aklıma gelmiyo saçma sapan bi markadan bağlattık bu dediğin uydunet gibi saçma bisiydi ismi adamlar paramı yedi 3 ay inteenet bağlatamadım sonra ddim bari ttnet yapalım onlarda bağlayamadı buseferde binanin altyapisinda problem var dediler site yeni olduğu icin ulan çileden çıktım hepsine küfü bastim gidip superonline a parayi dayadim adamlar binanin dibindn kablo cektiler bana ozel :)) suan rahatim uzun lafin kisasi do,andirilmak istemiyorsan bu (tırı vırı net) lerle uğraşma ;)

uydunet 5 mbit kullanıyorum kablo tvde almak zorundasın aylık 100 gb geçiyor downloadum uydunette adil kullanım diye birşey yoktur neyse onu alırsın 5 mbiti 5 mbit olarak alırsın diğer adsl firmaları gibi değildir tavise ederim

eger tavsiyemi dinleyecek olursan sakın superonline dan başka bağlatma kıy paraya nedenmi ?? 1 sene önce daha bu eve yeni taşınmışız dedimki internet bağlatalım bende senin gibi film izlemyi seviyorum dedim fiber olsun olmusken almaz olaydım :( suan ismi aklıma gelmiyo saçma sapan bi markadan bağlattık bu dediğin uydunet gibi saçma bisiydi ismi adamlar paramı yedi 3 ay inteenet bağlatamadım sonra ddim bari ttnet yapalım onlarda bağlayamadı buseferde binanin altyapisinda problem var dediler site yeni olduğu icin ulan çileden çıktım hepsine küfü bastim gidip superonline a parayi dayadim adamlar binanin dibindn kablo cektiler bana ozel :)) suan rahatim uzun lafin kisasi do,andirilmak istemiyorsan bu (tırı vırı net) lerle uğraşma ;)

o sakın metronet olmasın piyasadaki en dandik fibercide o yüzden sordum :cherry:

türkiyede adil kullanım kotası olmayan internet yok malesef, bu bir kanuni zorunluluk. 20mbit superonline kullanıyorum 100gb indirme 50gb upload var. 59 lira veriyorum yanılmıyosam.

Not: uydunet hariç, onunda hız stabilizasyonu garantisi yok yani sizin çevrenizde çok fazla uydunet kullanan ve çok fazla indirme yapan kişi varsa gerçekten çok kötü patlıyo internetiniz. bu konuda garanti vermedikleri içinde bişi yapamıyosun

Superonline fibernetten çok memnunum. Ayda 99 TL'ye 50 mbps sınırsız diye geçiyor. Adil kullanım sınırı 250 GB olarak belirtilmiş ama 2 senedir kullanıyorum, her ay bu sınırın üzerine çıkmama rağmen hız hiç azalmadı. En çok 735 GB indirmişim, onun harici ortalama aylık 400 GB civarı kullanıyorum.

ben işyerinde sabaha kadar patronun wlan ını kullanıyorum. Hem sınırsız, hemde beleş. :cat: :queen:

bende ttnet kullanıyordum, mahallemizdeki internet kablolarını çalmışlar diye tam 8 aydır bekliyorum, şimdilik avea jet ile idare ediyorum ama aşırı yavaş.konuyu takipteyim, yorumlara göre süperonline eve yaptıracağım galiba...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar