rezerved :mrgreen:
Uydunet avantajlı. Fakat kablonet ile birlikte alma zorunluluğu çok kötü.
Kullanmadığın hizmet için ayrıca para vermek pahalıya geliyor o halde.
Superonline'ın fiber ağı çok yaygın değil. Buraya da gelmemiş. Bu yüzden ne yazıkki yararlanılmıyor.
Diğer tarifelerinde 50gb sınır var. Kesinlikle yetersiz. 3 film indirdin mi biter.
Ttnetten yıllarca çektik. Hala da ttnet kullanıyorum. Ama değiştirmem gerek , çünkü inanılmaz kötü bir hizmet. Hız yerlerde , sürekli kesilir.
Şu an makul bir internet hizmeti yok gibi desenize...
Uydunet avantajlı. Fakat kablonet ile birlikte alma zorunluluğu çok kötü.
Kullanmadığın hizmet için ayrıca para vermek pahalıya geliyor o halde.
Superonline'ın fiber ağı çok yaygın değil. Buraya da gelmemiş. Bu yüzden ne yazıkki yararlanılmıyor.
Diğer tarifelerinde 50gb sınır var. Kesinlikle yetersiz. 3 film indirdin mi biter.
Ttnetten yıllarca çektik. Hala da ttnet kullanıyorum. Ama değiştirmem gerek , çünkü inanılmaz kötü bir hizmet. Hız yerlerde , sürekli kesilir.
Şu an makul bir internet hizmeti yok gibi desenize...
ttnet 8 mb akıcı bir filmi izlemen icin yeterli 50 gb kotayı nası aşıcaksın onuda cözemedim :S günde 10 saatmı pc başındasın.
güzel bi modemle saglam temiz bi kurulum10mt yi aşmıcak cat5 ile baglancan wireles ile deil gayet iyi olur hızı.ttnet cok yaygın onu tercih etmen yerinde olur.
internette izliyebilecegin bir filmin boyutu maksimun 800mb olsa ki üstü olursa akıcı zor izlersin ayda 30 film izlesen 0,800 * 30 = 24 gb facede video izlesen ki artık izliyen pek yok oda sana 0,110mb*30=3,3gb
reklam bannırmıymış fln onlar sana kota aştırmaz senelerce bilgisayarla ugrastım kusucak kadar bilgim var son diyecegim 50gb kota herkeze yeter şayet rapit vs. sitelerde üyeligin olupta onlardan devamlı oyun vs. indirmiyosan yada 7/24 pc acık torrent yüklenmiyosan aşman zor kotayı ha aşıyosan dicek bişeyim yok![]()
Şu an 8mbit 50gb AKN Smile ADSL var, fena değil. 20MBit Superonline fibere geçmeyi düşünüyorum. Ping süreleri iyiyse (oyun oynarım arada) geçeceğim. İşyeri de 50Mbit fibere geçiyor bu ay, filmleri mesaiye kalınca indiriyorum, zaten bol bol kalıyorum mesaiye.
Yaşasın Backtrack =)
Bimin Post Cihazları için Wirelless Modem Kondu
Evim yanında Sömür babam sömür
nasıl olsa sınırsız![]()