Post most derken benim de altıma koyduğum pike rahatlıktan hem uykumu getirdi hem de benzinimin bir noktada bitebileceğini unutturdu

Nitekim bahçeli alt geçidinde kaldım. Allahtan yanımda Yunus vardı, benzinim bitti deyince suratıma eblek eblek bakıp gitti ::friends: Bende motoru ite ite tünelden çıkardım

(Neyse sonradan aradı da benzin getirdi bana

)
Arkadaş Çinli aldık, dökülür mü sökülür mü, bizi yolda bırakır mı diye korktuk. 1700 km oldu 4 kere yolda kadlım. Hepi benzin bittiğinden ! ::facepalm::
Buarada
MT-03 olayını bir ara konuşalım. Bende sarmıştım motora... Motor XT660 ta kullanılan motor, ve karakter olarak bizim gacaloğlanın F650 si gibi birşey. Genel olarak kullanıcı yorumlarını araştırırsanız dışardan göründüğü kadar çekici bir motor olamdığını anlarsınız. Alınmayacak kadar kötü bir motor demiyorum ama. Zevki, tasarımı ayrı birşey...Genelde tercih edilmemesinin sebebi ise titreşiminin fazla olması, yakıtının biraz fazla olması ancak o yakıta paralel performans verememesi, sonracığma ağırlık, tasarım ve aerodinamiğinden ötürü tabiri caizse ne itmeye ne kakmaya gelmeyen bir motor olması. Yüksek süratlere zaten gücü yetmediği için çıkamıyor, çıkabildiği süratlerde naked tasarımından dolayı fazla rüzgardan rahatsız ediyor. Yani tam bir naked mantığında duruyor ancak kesinlikle 600 lük naked'lar kadar performans veremiyor. Şehir içi için daha uygun ancak görüntüsüne göre biraz ağırlığı fazla(tahminimce yakıtın artmasındaki en büyük sebep olabilir). Yere yakınlığı gaco'nun yazdığı kadar değil ama 20 cm, naked'lara basar. MT-03 te olup civarındaki başka motorlarda olmayan tek şey ise tarz

O yüzden ki bu fiyat aralığında döndüğü için rakibi çok fazla ve bir kıyaslama yapıldığında genelde kağıt üstünde kaybeden MT-03 oluyor. Ve piyasası da bu yüzden dönmüyor. Benim önceki motorum gibi. İlk başta da yazdım ama tekrar söyleyim, en çok şikayet edilen noktası titreşimi oluyormuş. Sanırım tipine bakıp ilgi gösteren müşteri kitlesinin beklentisi biraz daha yüksek oluyor bu konuda. Kısaca söylersek; bu paraya performans istiyorsan çeşitli naked, sürat istiyorsan SS, şehirler arası düşünüyorsan enduro-touring, daha eğlenceli bişeyler istiyorsan KTM modelleri mevcut. MT-03 te kaliteli ama tercih edilmesi zor.
Bir de MT-01 için "maximum tork" açılımını kullanabiliriz. Aletin 1670cc lik motoru(V-max'ın motorunun tabanıdır kendisi, hava soğutmalı!) 0 dan özel olarak "sapına kadar tork!" niyetiyle üretildiği için çok ayrı ve parasını hak eden bir yere sahip. MT-03 ise bu aletin tabiri caizse "çakması" konumunda. XT serisindeki torklu motordan var üzerinde ama adında "MT" yazıyor olması çok bir heveslendirmesin insanı, birçok enduro motor var, en az bunun kadar tork'u hissettirebilen. Tasarımı ayrı bir güzel. Alınırsa zevkle kullanılacak bir alet ama piyasası yüksek olduğu için alternatifi çok sadece.