Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Katılım
23 Haz 2011
Mesajlar
2,782
yarın motoru boyacıya bırakıyorum yıne.

yandakı buyuk sıyah parca beyaza,
depo*sag grenaj arasındakı mavıye,
arka camurluk kırmızıya boyanacak :)

cızgılere sadık kalarak depodakı stıckerı da devam ettırecegız :) bakalım ınsallah guzel olacak.

haftaya ıstanbul'a lımanım olabılır.gelırsem bı bulusma ayarlayacagım.ınsallah ılk bulusmamız gıbı hareketlı ve cok sayıda katılımcımız olur ;)

kıb hepınız.
 
Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
1,500
dışarda bırakıyorlar normalde dükkanının onu müsait. bi ihtimal motor söküldüğü için içeri almış olabilirler :)

Hadi yaa,moral bozayım:bu gece niye söksünlerki yarın başlarlar zaten:D:D
O değilde iyiki bu akşam çıkmamız,yağmur tahmin edilenden de erken geldi:D
 
Katılım
24 May 2012
Mesajlar
129
Akşam arkadaşla caddede yemek yiyorduk gök gürüldeyince hesabı ödeyip starbucks'a geçelim yağarsa orda yağsın dedik, iyiki de demişiz motosikletleri caddebostan starbucks önüne park ederken yağmur başladı :D Yağmur sonrası motosiklete binmek güzelmiş. Bayramda şehirdışında olduğumdan motorumdan ayrı kalmıştım bugün kavuştum özlemişim :)

Bu arada bugün geçerken lastik bakmak için Buz Motor'un anadolu yakası şubesi Bostancı'ya uğruyim dedim internetteki adresine gittim öyle bir yer yok. Kapanmış sanırım sizler daha iyi bilirsiniz. Hafta içinde bir gün Kabataş'a gideceğim lastik için soruları olan varsa cevaplandırabilirim gidince. Selamlar herkese
 
Katılım
17 Ocak 2009
Mesajlar
1,141
Motosikleti
Honda Crf250L
Karadeniz çok güzeldi, batumu görmek güzeldi ama festival yetersizdi malesef...

tanıştık mı seninle :))

558225_10151008270037400_715259477_n.jpg
 
Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
1,500
Millet buluşuyoruz,şimdi çıkıyorum ben,Anılla.Telefondan zor takip ederim,çoğunuzda telefonum var arayın,motorun üzerinde olmadığım sürece açarım:D
 
Katılım
23 Haz 2011
Mesajlar
2,782
bugun cbr'ımla gecırdıgım en moktan gundu :)
ama sebebı tamamen ben oldugum ıcın herseye ragmen yıne de motoruma tekrar asık oldum sorunsuz tamamladıgı ıcın gunu :D

olaya gecersek;

yıne her zamankı salaklıgımla herkes uyarmasına ragmen motorun anahtarını uzerınde bıraktım :) ne kadar salak bır alıskanlık ıse..lojmanda alısınca boyle oldu x.q.

neyse mesaı bıtımınden once ızın aldım banka vs ıslerııcın kostura kostura motora gıttım.marsa bastım dogal olarak.kadranın hareket etmemesı bıle dıkkatımı cekmedı zaman stresınden.ulan bı baktım tık yok :O bı daha gene tık yok. sonra acıp kapatınca kontagı anladım kı aku tamamen bosalmıs.haydaaa.. nese dedım altın elbıselı abımızın vıdeolarından otomatık olmayan motorların vurdurulması hakkındakı aklıma geldı.taktım 2-3-4 vurdur babam vurdur.neuse 1saat ugrastıktan sonra 2-3 defa calıstırmayı basardım lakın devır kacta tutarsam tutayım 2dk sonra arıza ısıgı verıp durdu motor.aku fena bosalmıstı anlayacagınız.1.5 saat boyle debelendıkten sonra cbf250 den takat kablosu ıle sarj yapmaya karar verdık.

aku takat kablosu gemı yapımı oldugu ıcın benım akuyle elemanın akusunu tam tutamıyordu.adamın akusunu bıtırene kadar denedık neredeyse hep vzzztt dıyıp calıstırmadı.bı de cıkan ses mıdemı bulandırdı dedım vurdururken heralde tecavuz ettık bıseylere.zaten kadran sacmaladı voltajdan bosta bıle km artmaya basladı saat yanıp sonuyor felan :) kafayı yedım yıcem 2.5 saat oldu.hay akü dedım bu ıs olmayacak.adamın akusunu soktum bızımkıne taktım.bı baktık ılkınde tık aldı.rolantı muthıs.stop etmedı duzgun calısıyor.oh cektım derınden.olabılecek en buyuk arıza akunun tamamen gıttıgıydı artık..

en sonunda kosturarakgelen asker ınce takat kablosu bulmustu.tekrar denedık takat aldı ve calıstı duzgun sekılde.2-3 dk sonra kabloyu kestım bısmıllah cekerek ve kendı kendıne calısıyordu artık :D ne kadar sevındım anlatamam yanı.kuru akuler normalde gıdınce gıdıyor dıye bılıyordum ama sarj oldu allahtan.yarım saat rolantıde yarım saatte uzun yla cıktım sonra kostur allah kostur honda servısıne bıraktım grenaj sokumlerı ıcın.

cok moktandı gun benım ıcın.boya ıslerını zor bela fıyat-kalıte-zaman vs konusarak hallettık gıbı.cuma aksamı teslım alacagım alah kısmet ederse.

sonuc: anahtarı ustunde bırakmayın benım gıbı :D
sonuc2: bıraktıysanız ve aku tamamen bosaldyısa bosuna vurdurmayın olmuyor motorun ıcıne etmeye gerek yok.dırek ınce takat kablosu.aku cok kolay yyerde bızım.cbf ın kı grenaj sokumu ıle cıktı mesela.bızımkı hemen koltugun altında.
 
Katılım
17 Ocak 2009
Mesajlar
1,141
Motosikleti
Honda Crf250L
nasıl yani anahtar üzerindeyken akü bitiyor muymuş ve neden?.
ben de anahtarı hep üzerinde bırakırım ama sorun olmadı hiç..:)
 
Katılım
16 Şub 2008
Mesajlar
0
Benimde anahtar 2-3 gün üstünde kaldığı oluyo bazen hatta daha fazla aku pek zayıflamadı.. Kontak açık kalmış yada bir işgüzar kontakla oynamış olabilirmi?
 
Katılım
27 Ağu 2012
Mesajlar
3
Bugün Cbr 250 aldım 0 olaraktan, apartmanın üstü kapalı bir yerinde tutuyorum, güvenlik amacıyla tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ? Kilit ya da alarm, açıkcası alarm ne şekilde oluyor hiçbir fikrim yok onu da açıklar mısınız ?
 
Katılım
12 Haz 2008
Mesajlar
5,549
Bugün Cbr 250 aldım 0 olaraktan, apartmanın üstü kapalı bir yerinde tutuyorum, güvenlik amacıyla tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ? Kilit ya da alarm, açıkcası alarm ne şekilde oluyor hiçbir fikrim yok onu da açıklar mısınız ?

hayırlı olsun...

bir tane sağlam zincir, alarmlı disk kilidi ve çadır alabileceğin önlemler...tabi kesin çözüm değil ama baya caydırıcı..alarmlı disk kilidi hareket ettikçe öten bi alet..faydalı..aratırsan bulursun...
 
Katılım
1 Nis 2012
Mesajlar
1,417
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katılım
23 Haz 2006
Mesajlar
1,239
Yarın 6.000 bakımına götürim benim motoru.Km si 5.350 ama yinede yaptırim diyorum.
 
Katılım
13 Nis 2012
Mesajlar
534
http://www.honda.com.tr/AccesoriesD...-0cfa-4e43-a393-a6702d3d0f3f&type=motorsiklet

daha önce de sormuştum ama bu çantayı nerden bulabiliriz? kaç paradır? bilen varsa lütfen söylesin çok hoşuma gitti
bu yoksa benzerimi bilmiyorum ama Çağdaş'da var bundan yurt dışından getirtmiş fiyatını sordum aklımda kaldığı kadar 70 Avro falan demişti. Çağdaş da yazmış :) görmedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

Yarın 6.000 bakımına götürim benim motoru.Km si 5.350 ama yinede yaptırim diyorum.
Valla Denizim iyi olur :) halimiz ortada iki motoru şehit verdik sen hala ama diyorsun :)
 
Katılım
21 Tem 2012
Mesajlar
26
çok moralim bozuldu bu habere çünkü çok güzel duruyo :( ama senin aldığın da kaliteli bişey belli. türkiyeden mi aldın? kaça aldın?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst