Himmm bazlama ustu kofte ve balli yogurt canim cekti simdi,
Motor çok kirliydi, sıkıldım evde, çıktım aşağıda motoru yıkadım, zincir de yağ kalmamıştı, vurdum bir kutu balata spreyini, arkasından da yağladım, çektim evin önüne, yarın Kızılcahamam yolunu bekliyoruz bakalım, ramazan sayesinde 1 aydır gezmiyodu kimse, dolayısıyla ben de, özlemişim yaw, şimdiden özlemişim yani![]()
Gecenin 2si oldu saat yazilmamis hala? Biz bi grup 12'de cikicaz yola o zaman. Yolda ya da sultan koftede falan bulusuruz sanirim bu durumda![]()
Gecenin 2si oldu saat yazilmamis hala? Biz bi grup 12'de cikicaz yola o zaman. Yolda ya da sultan koftede falan bulusuruz sanirim bu durumda![]()
Abi 12de cikariz ozaman biz de 11 de cikalim dedim ama uyumus herkesYaw sizin bizden geç çıkmanız lazım be Uğur, R1 geçtiğimiz günler geride kaldı yani![]()
Eyvallah hocamSaati yazmak için seni bekledik be uğurcum hatamı ettik yani...
Saati yazıyorum
Saat 11:00 da Eskişehir yolu Opet içerisindeki cafes fırından çıkıyoruz arkadaşlar , gecikenler arkadan çıkıp Sultan köftede bizimle buluşsun lütfen.
Sevgilerimle
Eyvallah hocamSaat gelmeyince biz 12 diye program yaptik. Benim erken donmem lazim bi de. Simdi ulasamadim herkes uyumuys
Biz arkadan yetisiriz. Siz viraj yapmayacak misiniz?
Ankaralı arkadaşlar ,
Eren kardeşmizi patronları rehin almış durumda , bugün 5 dakika uğrayalım dedik daha bir çay içmeden güvenlikle haber yollayıp "araba alacaklarsa alsınlar yoksa dükkanın önünü kapatmasın motorcular " demişler. Sonradan öğrendiğimize göre gelen müşteriler bizim kapının önündeki motorlara takılıp içeri girmeyince patronların tepesi atmış Ereni pazar günüde çalıştıracaklarmış. Yarın operasyon yapıp önce kardeşimizi kurtarıyoruz sonra yola çıkıyoruz ona göre![]()
![]()
![]()
merhaba ankara
Merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum Ankaralı değilim ama 10 yıldır buradayım. Motosiklet mazim geçen ay başladıÇok şey kaybetmişim çook.
Herkese cok tesekkurler cok zevkli bi gezi oldu Okan hocam devamini bekliyoruz...
Herkese cok tesekkurler cok zevkli bi gezi oldu Okan hocam devamini bekliyoruz...
Herkese selamlar,
Buğra ile Şener Ankara'dan sağ-salim Bursa'ya geldiler ve 2 gün Bursa'nın tozunu attıktan sonra dün Akçay'a doğru devam ettiler, Eskişehir'de tekrar buluşucaz kısmetse...
Ben de Kocaeli MT-deki arkadaşlarla tanıştım, sizden iyi olmasın hepsi harika insanlar, aslında buradan neşeli fotoğraflar paylaşma niyetindeydim ama malesef dün akşam motosiklet kazası sonucu @v max nickli "Emrah" kardeşimizi kaybettik, mekanı cennet olsun.
Herkese selamlar,
Buğra ile Şener Ankara'dan sağ-salim Bursa'ya geldiler ve 2 gün Bursa'nın tozunu attıktan sonra dün Akçay'a doğru devam ettiler, Eskişehir'de tekrar buluşucaz kısmetse...
Ben de Kocaeli MT-deki arkadaşlarla tanıştım, sizden iyi olmasın hepsi harika insanlar, aslında buradan neşeli fotoğraflar paylaşma niyetindeydim ama malesef dün akşam motosiklet kazası sonucu @v max nickli "Emrah" kardeşimizi kaybettik, mekanı cennet olsun.
Geziye katılan herkese selam eder tanıştığımız tüm arkadaşlara değerli sohbetleri için teşekkür ederim..
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin...Mekanı cennet olsun İnşaalah...
Buğün TURGAY ve BÜLENTİ görünce çok sevindim gezide, resmen özlemişim...Erhan,Koray chopper,Buğra,Şener,Hüseyin,Yuunus,Koray ZZR, Fatih Honda, Fatih Kuvvet Mira,Ünalx,Eren,Turgay ve Bülent... Sizlerle de bir araya gelelim en kısa zamanda.....
İsimleri telefondan bir çırpıda yazdım eski arkadaşlardan unuttuğum arkadaş varsa kusura bakmasın şimdiden..:mrgreen: