[Kocaeli - MT]

soa

Arkadaşlar yarın mangal işi ailevi sebeplerden bugüne ertelendi. Ben gelecekleri aradım bi mert il uğur a ulaşamadım. Burdanda haberiniz olsun bugün saat 4te migrosta buluşacağız mangal - senaver. Uyanlar buyursun gelsin isteyen sonradan çay içmeyede buyursun...

soa

Saat biraz erken gibi kardeşim..
Çaya yetişirim inş..
Olmadı haftasonu İznik'te telafi ederiz..

yapmamız almamız etmemiz gene 6 7 yi bulur abi. sen daha önce geldin mekanı biliyorsun istediğin zaman gel başım üstüne söylememe gerek yok biliyosun

İstediğim gibi veriyo ALLAH'ıma şükür de daha yeni aldım şimdi istersem ayıp olur.... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

140-150 kullanma yakmaaz :queen:

Kardeşim şimdi düşün altında bi makine var ve her gaz verdiğinde yan veriyosunn :) ve adında hızlı cocuk sen olsan o gaz kolundan çekermisin elini :)

İstediğim gibi veriyo ALLAH'ıma şükür de daha yeni aldım şimdi istersem ayıp olur.... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

Kardeşim şimdi düşün altında bi makine var ve her gaz verdiğinde yan veriyosunn :) ve adında hızlı cocuk sen olsan o gaz kolundan çekermisin elini :)

Birde sıfırı çıksa ön arka disk fren sıvı soğutma vtes araları az daha uzun olan tek alıncak en ideall makine.

Gençler selam. Dün gece sizide baya beklettim kusura bakmayın artık. Berkay abine tekrar teşekkür ederim. Bugün götürdüm servise bıraktım motoru, eksper çağırılacak, yapılacak bi 5-10 gün motorsuz kaldık bakalım.

Birde sıfırı çıksa ön arka disk fren sıvı soğutma vtes araları az daha uzun olan tek alıncak en ideall makine.

Bak motoru kullanan bellı oluyo dewrını yakaladın mı motorun gercekten tadından yenmıyo yaaa... :) tvs den sonra bu ıyı geldı bana senınde dedıgın gıbı o aksesuarlarda olsa tam olacak ben sımdı gri karbon,ozel honda stıckerları,manetler ve gıdonu degıstırıcem kısmetse o zaman resımlerıde paylasırım :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bak motoru kullanan bellı oluyo dewrını yakaladın mı motorun gercekten tadından yenmıyo yaaa... :) tvs den sonra bu ıyı geldı bana senınde dedıgın gıbı o aksesuarlarda olsa tam olacak ben sımdı gri karbon,ozel honda stıckerları,manetler ve gıdonu degıstırıcem kısmetse o zaman resımlerıde paylasırım :)
En iyisini yaptın.
Türkiye'de en az 250 cc şart,sağ şeritte bile 90-100 km hızlarla kullanıyorlar diğer araçlar.
Gitsin de varsın çok yaksın :)

Bu arada Kocaeli MT,kamp için kesin olarak kimler katılıyor.
Nasıl gitmeyi planlıyorsunuz,tek tek mi gidilecek,grup halinde mi ?

Arkadaşlar yarın ayıon 24`dü ne yapıyoruz iznik gezisini karaklaştırdınızmı ne yapıyoruz ne zaman yola çıkıp nerde buluşuyoruz.

ben büyük ihtimalle cumartesi akşam geleceğim, gelirsemde arabayla gelirim malum benim motor kazalı. Ömerle en son konuşmuştuk ama netleştiremedik. Çok yakar diyo cimri belki benimle arabayla gelecek. Cumartesi 5-6 gibi çıkarız diye düşünüyorum.

ben büyük ihtimalle cumartesi akşam geleceğim, gelirsemde arabayla gelirim malum benim motor kazalı. Ömerle en son konuşmuştuk ama netleştiremedik. Çok yakar diyo cimri belki benimle arabayla gelecek. Cumartesi 5-6 gibi çıkarız diye düşünüyorum.

Evet ben muhtemelen arabayla gelırım burak abıyle :) ben alacaklarımı buraya yazıorum :)

Çadır
Kilim
İki kişilik şişme yatak
2 adet bardak (Rakı İçin)
2 adet Çanak Çömlek
bu kadar :)

Gidonu niçin değişeceksin?

Ayrıca tvs ye binmedim ama bu cbf 250 sana bmw gibi gelmiştir şimdi :)

Gidonu niçin değişeceksin?

Ayrıca tvs ye binmedim ama bu cbf 250 sana bmw gibi gelmiştir şimdi :)

evet aynen bmw gıbı geldı... gıdonum yamuk gıbı geldı bana 55 tl ye renklı rımoza tarzı gıdon buldum nette onlardan alıp takıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

ayrıca ahmet bızde yarın aksam gecıcez ıznık golune ıstersen sende bıze katıl...!

Son düzenleme:
abi benim iş iptal gelemicem :( kusura bakmayın bişe lasım olursa telefonla ulaşırsın verırım ne lasımsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar