[Kocaeli - MT]

soa

dscf0010ys.jpg

Dün akşam trafik kazası sonucu v max Emrah abimizi kaybettik mekanı cennet olsun. Toprağın bol olsun Emrah abi:((

aklıma geldikçe moralim bozuluyor.. buda emrahın son resmi.. gece 1 gibi çekmiştik ateş başında..

7872111868_67accc80d5_c.jpg

en çokda genç oluşuna üzülüyorum, daha yaşayacak çok şeyi vardı.. gezecekti, görecekti, sevecekti, yuva kuracaktı, baba olacaktı off off zalim kader..

soa

emrah abinin yakınlarından 1 tanıdık yok aramızda galiba ama yinede ailesine baş sağlığına gidecekmiyiz.

Ya çok kötü oldum ben aga,tanıdık olunca başka oluyormuş valla yutkunamıyorum bi tuhaf oldum elim ayağım tutmuyor cidden. Okadarda diyorduk hızlı gitme hızlı gitme bir kaç sayfa önce irfan abide demişti yavaş ol diye şimdi düşününce işte ne biliyim keşke diyor insan. Başımız sağolsun.

Yani sabah kamp alanındaydık o haberi almak çok şaşırttı, herkez dondu kaldı..
ALLAH RAHMET EYLESİN

Allahu Teala günahların varsa bağışlasın ve merhametiyle hükmetsin,kabrini mis kokulu en güzel bahçelerden bir bahçe eylesin....Ahiretin ve akıbetin güzel ve hayırlı olsun KARDEŞİMMMMM...
ALLAHu Teala sana en güzel ve en hayırlı vekil olsun,nur içinde yatasın eyyy hatrışinas ve değerli ARKADAŞIMMM....

ailesi kırıkkalede değilmiydi?.. Benimde aklıma burada bir mevlit okutmak, kardeşimizin hayrına bir helva dağıtmak geldi. Bu fikre ne dersiniz? motorasuko sadece lafta, gezmekte kalmasın.

çok üzücü.. bunları yazarken içim bir tuhaf oldu ama elimizden ancak bu geliyor şu anda.. eminim o iyi niyetimizi ona beslediğimiz temiz samimi duygularımızı görüyordur.

soa

ailesi kırıkkalede değilmiydi?.. Benimde aklıma burada bir mevlit okutmak, kardeşimizin hayrına bir helva dağıtmak geldi. Bu fikre ne dersiniz? motorasuko sadece lafta, gezmekte kalmasın.

çok üzücü.. bunları yazarken içim bir tuhaf oldu ama elimizden ancak bu geliyor şu anda.. eminim o iyi niyetimizi ona beslediğimiz temiz samimi duygularımızı görüyordur.

yarından snra 1 işim kalmıyor her şeye uyarım merkez camisiyle konusup 1 gece mevlüt okutup sonrada helva yaptırabiliriz. tabiki Suan en çok buna ihtiyacı var ne kadar üzülsek keşkelerle cümleler kurup kendimizi temenni etmeye çalışsakta gerisi boş

yarından snra 1 işim kalmıyor her şeye uyarım merkez camisiyle konusup 1 gece mevlüt okutup sonrada helva yaptırabiliriz. tabiki Suan en çok buna ihtiyacı var ne kadar üzülsek keşkelerle cümleler kurup kendimizi temenni etmeye çalışsakta gerisi boş
bu boynumuzun borcu mevlüt okutmak lazımyada ailesine taziye ziyaretikardeşimiz diyorsak son görevi yerine getirelim...

soa

Yrın ben d.deredeki camileri gezip bilgi alıcam ne yapmamız gerekir vs diye 7si falan okuma yapılabilir. yarın akşam haber ederim..

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

bu boynumuzun borcu mevlüt okutmak lazımyada ailesine taziye ziyaretikardeşimiz diyorsak son görevi yerine getirelim...

Ailesi kırıkkalede abi buradaki evi bugün boşaltıldı yanılmıyorsam emrah abi arkadaşlarıyla kalıyordu burda diye biliyorum..

kocaeli mt gün belirleyip toplanalım karamürselde..emrahın anısına yada yapılabilcek işleri konuşuruz mevlit helva ..vs.vs..

Bugün Emrah abinin bekar evindeydim.
Eşyalarını toparladık.
Ailesi cumartesi gelecek.
Başucunda kitapları ve minyatür motosikletler vardı.
İçim darmaduman oldu.
Buradaki en yakın arkadaşıyla detaylı konuştuk.
Cenaze günü en azından morga onlarca motosiklet beklerdim dedi.
En azından bir okuma,onun hayrına birşeyler yapılmalı,yapmalıyız.

uğurcum o işler öyle basit değil, adamın oğlu, abisi, kardeşi motorla kaza yapıp vefat ediyor biz morgun önüne motor yığsak ne olur? adama küfür etmiş gibi olur. Mantıklı hareket etmek lazım biraz.. arkadaş biraz üzüntünün etkisiyle yorum yapmış bence.

biz üzerimize düşeni yapacağız zaten..

uğurcum o işler öyle basit değil, adamın oğlu, abisi, kardeşi motorla kaza yapıp vefat ediyor biz morgun önüne motor yığsak ne olur? adama küfür etmiş gibi olur. Mantıklı hareket etmek lazım biraz.. arkadaş biraz üzüntünün etkisiyle yorum yapmış bence.

biz üzerimize düşeni yapacağız zaten..
doğru istenmeyen şeyler olabilirdi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar