Şimdi Emrah abinin çok yakın bir arkadaşı ile görüştüm.
Sanırım virajı alamamış ve yuvarlanmış.
Kaskında ciddi miktarda kan varmış.
Hastahaneye yetiştirmişler fakat kurtarılamamış.
bence bi10gün sonra gidelim derim biraz sular durulsun şu an acıları çok büyük istenmeyen şeyler olabiliremrah abinin yakınlarından 1 tanıdık yok aramızda galiba ama yinede ailesine baş sağlığına gidecekmiyiz.
ailesi kırıkkalede değilmiydi?.. Benimde aklıma burada bir mevlit okutmak, kardeşimizin hayrına bir helva dağıtmak geldi. Bu fikre ne dersiniz? motorasuko sadece lafta, gezmekte kalmasın.
çok üzücü.. bunları yazarken içim bir tuhaf oldu ama elimizden ancak bu geliyor şu anda.. eminim o iyi niyetimizi ona beslediğimiz temiz samimi duygularımızı görüyordur.
bu boynumuzun borcu mevlüt okutmak lazımyada ailesine taziye ziyaretikardeşimiz diyorsak son görevi yerine getirelim...yarından snra 1 işim kalmıyor her şeye uyarım merkez camisiyle konusup 1 gece mevlüt okutup sonrada helva yaptırabiliriz. tabiki Suan en çok buna ihtiyacı var ne kadar üzülsek keşkelerle cümleler kurup kendimizi temenni etmeye çalışsakta gerisi boş
bu boynumuzun borcu mevlüt okutmak lazımyada ailesine taziye ziyaretikardeşimiz diyorsak son görevi yerine getirelim...
tmm haber bekliyorum yapalım birşeyler..Abi 7'sine birşeyler yapılabilir.
Yarın netleşecek..
Bugün Emrah abinin bekar evindeydim.
Eşyalarını toparladık.
Ailesi cumartesi gelecek.
Başucunda kitapları ve minyatür motosikletler vardı.
İçim darmaduman oldu.
Buradaki en yakın arkadaşıyla detaylı konuştuk.
Cenaze günü en azından morga onlarca motosiklet beklerdim dedi.
En azından bir okuma,onun hayrına birşeyler yapılmalı,yapmalıyız.
doğru istenmeyen şeyler olabilirdi..uğurcum o işler öyle basit değil, adamın oğlu, abisi, kardeşi motorla kaza yapıp vefat ediyor biz morgun önüne motor yığsak ne olur? adama küfür etmiş gibi olur. Mantıklı hareket etmek lazım biraz.. arkadaş biraz üzüntünün etkisiyle yorum yapmış bence.
biz üzerimize düşeni yapacağız zaten..