Kardeşim abime uymuyor o zamanda biz gene yaparız orda kusura bakma ben sana ayrıca 1 zaman özel yapacam:....
1. soa
2. redmoon(abim)
3 uğurak
4.baysamin
5.ApacheRTR (Belki Katılacak)
Kardeşim abime uymuyor o zamanda biz gene yaparız orda kusura bakma ben sana ayrıca 1 zaman özel yapacam:....
1. soa
2. redmoon(abim)
3 uğurak
4.baysamin
5.ApacheRTR (Belki Katılacak)
Saat biraz erken gibi kardeşim..
Çaya yetişirim inş..
Olmadı haftasonu İznik'te telafi ederiz..
yapmamız almamız etmemiz gene 6 7 yi bulur abi. sen daha önce geldin mekanı biliyorsun istediğin zaman gel başım üstüne söylememe gerek yok biliyosun
140-150 kullanma yakmaaz :queen:
İstediğim gibi veriyo ALLAH'ıma şükür de daha yeni aldım şimdi istersem ayıp olur....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
Kardeşim şimdi düşün altında bi makine var ve her gaz verdiğinde yan veriyosunnve adında hızlı cocuk sen olsan o gaz kolundan çekermisin elini
![]()
Birde sıfırı çıksa ön arka disk fren sıvı soğutma vtes araları az daha uzun olan tek alıncak en ideall makine.
En iyisini yaptın.Bak motoru kullanan bellı oluyo dewrını yakaladın mı motorun gercekten tadından yenmıyo yaaa...tvs den sonra bu ıyı geldı bana senınde dedıgın gıbı o aksesuarlarda olsa tam olacak ben sımdı gri karbon,ozel honda stıckerları,manetler ve gıdonu degıstırıcem kısmetse o zaman resımlerıde paylasırım
![]()
ben büyük ihtimalle cumartesi akşam geleceğim, gelirsemde arabayla gelirim malum benim motor kazalı. Ömerle en son konuşmuştuk ama netleştiremedik. Çok yakar diyo cimri belki benimle arabayla gelecek. Cumartesi 5-6 gibi çıkarız diye düşünüyorum.
Bak motoru kullanan bellı oluyo dewrını yakaladın mı motorun gercekten tadından yenmıyo yaaa...tvs den sonra bu ıyı geldı bana senınde dedıgın gıbı o aksesuarlarda olsa tam olacak ben sımdı gri karbon,ozel honda stıckerları,manetler ve gıdonu degıstırıcem kısmetse o zaman resımlerıde paylasırım
![]()
Gidonu niçin değişeceksin?
Ayrıca tvs ye binmedim ama bu cbf 250 sana bmw gibi gelmiştir şimdi![]()
başımız sağ olsun.. Allah ailesine sabırlar versinbasımız sagolsun kocaelı mt.dun vmax nickli emrah abımızı kaybettık. =((((
basımız sagolsun kocaelı mt.dun vmax nickli emrah abımızı kaybettık. =((((