Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şöyle birşey buldum ama pek birşey anlamadım.

mercek_xenon_baglanti.JPG

Tamam tamam şimdi anladım :) Sag sol balastları ılk bakışta ampul sandım :) Peki kontak kapanınca kapanmasını istiyorum onu nasıl yapıcam :)

Evett röleyi takdım.Kontakdan gelen akımı roleyı tetıklemede kullanıyor.Xenon aküden çalışıyor.Çok süper oldu vallaha.3 tane resım cekebıldım.Sonra ustune conta sıkdım kısa devreye karşı koruma amacıyla.Şimdi içim daha rahat.Teşekkürler ramazan abi :)

IMAG0248.jpg

IMAG0245.jpg

Far anahtarı açık.

IMAG0244.jpg

Far anahtarı kapalı.

tabi geleceksin.. kapı her zaman açık.... her daim geleceksin..

Yuvacık gezılerıne falan gelicekdim gecen sene ama montum yok çantam yok güvenip gelemiyordum.Yavaş yavaş onları alıyorum.Maddiyatı düzelttim çok şükür.Bu senede sezon bitiyor gibi.Gelecek sene yuvacıga gelebilirim.Bulusma olursa gelebilirim.Shad 33 de aklıma yattı.Hayırlısı.

Yuvacık gezılerıne falan gelicekdim gecen sene ama montum yok çantam yok güvenip gelemiyordum.Yavaş yavaş onları alıyorum.Maddiyatı düzelttim çok şükür.Bu senede sezon bitiyor gibi.Gelecek sene yuvacıga gelebilirim.Bulusma olursa gelebilirim.Shad 33 de aklıma yattı.Hayırlısı.

istediğin zaman gel gezi yaparız sana özel.......

:) seni biraz ugraştırıyoruzz abide kusra bakma :) tecrübeli bi adama sormak lazım sonucta piyasda boş boş konuşann adam cook abi bilgili birine sormadan güvenemiyorum onun için seni ve bi kişiyi daha rahatsız ediyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar