Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

koray o çin malı tekerini öp motorun belki şeker ikram eder sana:mrgreen:

vs0kU.jpg

Ramo kanka hava filtresini çıkardım manzara bu... bi miktar yağ var.. her değişim ve temizlikte oluyor.. nedir bu

çokmu sıkıştırıyordun motoru.. ne kadar yağ koyuyorsun

çok sıkıştırmam ben kanka... devirleri yavaş yavaş çıkar, maksimum 5,000 rpm de vites değiştiririm.. ve son hızım genelde 80-85 km aralığıdır...
1 LT yağ koyuyorum..geçen hafta ki yağ değişimimde koyduğum yağı tekrar aldım..tam bir litre çıktı.. yani bundan öncede öyleydi..
acaba diyorum yoğunluk olarak benzin kokan hava filtresi var.. yoksa benzinde yağ katkılı ya, uçan benzinden kalan benzinin yağımı

çok sıkıştırmam ben kanka... devirleri yavaş yavaş çıkar, maksimum 5,000 rpm de vites değiştiririm.. ve son hızım genelde 80-85 km aralığıdır...
1 LT yağ koyuyorum..geçen hafta ki yağ değişimimde koyduğum yağı tekrar aldım..tam bir litre çıktı.. yani bundan öncede öyleydi..
acaba diyorum yoğunluk olarak benzin kokan hava filtresi var.. yoksa benzinde yağ katkılı ya, uçan benzinden kalan benzinin yağımı

sıkıştırılan motor böyle yapar.... ya boğularak kullanıyorsundur yada çok sıkıştırtıyorsundur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar