TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hacı marka takıntın varmı

ben markaya bakmam.... motor u kaydırmam yağ mazot olmadıkça.. bieln bilir beni lastik kopmle kabak olmadan atmam... şuan elimdeki ybr de 4 yıllık şakura lar var...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

ramço osram 55,60 watt taktım sorun olurmu?

evet sorun olur.. far tası veya kablolarında yanma olur belirli bir süre sonra.. ama kısa möesafe ve çok uzun gece yolculuğu yapmıyorsan o zaman iş değişir...

ben markaya bakmam.... motor u kaydırmam yağ mazot olmadıkça.. bieln bilir beni lastik kopmle kabak olmadan atmam... şuan elimdeki ybr de 4 yıllık şakura lar var...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

evet sorun olur.. far tası veya kablolarında yanma olur belirli bir süre sonra.. ama kısa möesafe ve çok uzun gece yolculuğu yapmıyorsan o zaman iş değişir...

anladım ramço sağolasın. tesisat gidebilir diyorsun yani! ben değiştireyim en kısa sürede..

senin yaptığın bi ayar vardı kırmızı bi kutu üzerinde.. o deponun altındamı? depoyu sökmek gerekiyormu

yan çantaları nasıl bağladın salanınca teker sürtmüyor mu sağ tarafı

yok sürtmüyor her iki tarafada demir yaptırttım bir demirci abime kelepçe gibi ağzı top case demirine bağlıyorum o demirleri demirler L şeklinde hem içe doğru kapanmayı engelliyor hemde L biçiminde olduğu için alttan çantayı destekliyor ve çantanın içindeki yükü taşımasını kolaylaştırıyor ilk iki fotografa arkaya dikkatli bakarsan motorun köpüklü oldugu fotoğraflar orda görünüyor inceden siyah olduğu için çok seçemessin belki ama bi ince görünüyor :)

ewet arkadaşlar kısmetse 2006 model 24 binde siyah er 6 n yolda sayılır.. sahibiyle anlaşabilirsem bu ay sonuna doğru alıyorum motoru.. uzun araştırmalarım sonucunda bu motorun bana faydası olacağiını düşnüyorum.. bu arada motoru piyasasından çok aşşağıda bir fiyata alacağım işlh hemde full aksesuarlı bir şekilde

ewet arkadaşlar kısmetse 2006 model 24 binde siyah er 6 n yolda sayılır.. sahibiyle anlaşabilirsem bu ay sonuna doğru alıyorum motoru.. uzun araştırmalarım sonucunda bu motorun bana faydası olacağiını düşnüyorum.. bu arada motoru piyasasından çok aşşağıda bir fiyata alacağım işlh hemde full aksesuarlı bir şekilde
bende f i istiyorum aldıktan sonra izlenimlerini yazar mısın bana çok yardımcı olursun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:00 ----------

:cherry::cherry::cherry::cherry:
istihbarat bilgisi olsa bu kadar saklanmaz yav:)en sonda yarın söktüreceksiniz bana depoyu:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar