Arkadaşlar şu ilana bakar mısınız?
300cc Ninja geliyor sanırım, galiba Zmoto haklıymış...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-model-ninja300-z750-zx6r-yeni-96723868/detay
300cc 15 bin.Bela okumak istemiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-model-ninja300-z750-zx6r-yeni-96723868/detay
fiyat belli degildir tanıtım için yazılmıştır demişler hocam itibar etme fiyata300cc 15 bin.Bela okumak istemiyorum.
fiyat belli degildir tanıtım için yazılmıştır demişler hocam itibar etme fiyata
ayrıca adamlara mesaj attım aklınız başınızda mı ne 250si diye
üsteki linki de paylaştım
Nereden baksan bu işte bir gariplik var...
Varan 1-) Bir yandan Kawasaki'nin 300cc motor yapması ve bu haberden Dünyada sadece Z-Moto'nun haberinin olması çok saçma...
Varan 2-) Öte yandan ne kadar hizmetlerini beğenmesekte Z-Moto sırf elindeki stokları eritmek için böyle yalan yanlış bir işe kalkışır mı? Bu yaptıkları yalansa çok büyük bir suç...
Birileri yalan söylüyor ama kim...
300lük çıkarmaları mantıklıda olabilir çünkü;
Ninja 400 bi naked,
Hazırda üretilmiş bir sürü Ninja250 var ve bitmesi gerekiyo,
Sadece kasası yeni diye bir motosiklet çıkartırlarsa ve bu motosiklet eskisinden daha pahalı olursa hiç satmaz bu yüzdende +50cc koyarak olayı farklı biyere taşımışlar,
Yani bu motoru alarak prestij sahibi olmanızı hedeflemiş ve bu noktadan vuruyo olmaları çok güzel bir pazarlama taktiği olabilir. Düşünsenize zengin bebelerin yeni oyuncağı işte daha ne olsun??
Daha güçlü, çok daha güzel gözüken ve aynı anda başlangıç motoru olabilien bir motor çıkmış olucak piyasaya. Böylece ninja250liler ucuzlayarak son kalan parti bütün başlangıç motoru isteyenlerin alabileceği bir ürün olucak(ellerindeki stoklar eriyip gider).
Bide biliyosunuz kawasaki bazen oyun bozmayı sever. Z750 örneğinde olduğu gibi piyasayı karıştırabilir.
Tabi bunlar eğer böyle bi motor VARSA ve ÇIKICAKSA diye düşünüldüğünde çıkan sonuçlar.
O para verilirmi, tabiki hayır...:mrgreen:
Bu yoruma katılmamak mümkün değil.. Avruvada kanunlar 250cc yerine 300 cc üretilme zorunluluğu gibi bi kanun çıkardı tam ayrıntısını bilmiyorum.. Bu yüzden 250cc lik scooterlerin çoğu 300 model adıyla 265-280cc civarında hacimlerle model yenilediler..Mesele sym gts 250, 263cc oldu Piaggio beverly 250 270 küsür cc oldu...
Aslında kavasaki yukarıda söylendiği gibi 400cc modeli olduğu için 300cc üretmesi hiç işine gelmeyeceltir çünkü motorları birbirinr rakip olur... Ama şuda var ER-4F le Ninja 250 arasında keskin bir stil farkı olduğundan yinede belki ninja 300 lük üretebilir.. Bu hamle hondayıda zor durumda bırakır ve 300 lük motor üretilene kadar kawasaki müşterileri avucunun içine alır. yinede bu ihtimal %05 seviyelrinde bence.. Çünkü kawasaki zaten 300cc scooterların hepsinden hızlı ve hondaya karşı güç avantajı var. Bu da ihtimalin %05 leri geçememesinin diğer bir sebebebi...
Biraz geç olsada piyasadan 250 cc scooterların üretimi bitince geç de olsa bizdede ötv 300cc ye göre ayarlanıcaktır Avrupayla paralel ben bu yüzden 300'lük ninjanın çıkmasından yanayım.. Böylece CBR da 300cc ye yükselmekte mecbur kalır.. Böyle bişey iyi olur çünkü motor teknolojisi ve turbo teknolojisi çok ilerleme kaydettiğinden CBR250'nin gücü malesef istenen seviyede değil yüksek hızla akan yollarda![]()