Yaz biterkene motora biraz renk katayım dedim. Buarada herkes soruyor, "nasıl?, sorun var mı?" diye, nazar değmesin diye "iyi be yav" deyip geçiştiriyorumLan tüh, bak nazar boncuğu sipariş etmeyi unuttuk görüyon mu... :cherry:
hacı dikkat et nazar değer, milletin gözü kalıyo motorda nasıl bir bakış atıyolarsa artık adamın baktığı yer bozuluyo direk, soranlarada sakın motor iyi falan deme, dandik abi mondial işte çin malı nolacak de :queen:
dün elemanın biri gördü benim motoru, önce geldi 250 lik mi bu diye sordu :mrgreen: "evet" dedim, baya kalıplı duruyo hiç benzemiyo dedi, sonra motora bi bakmaya başladı adam görmeniz lazım sanki dünyadaki son kalan motor bu, yedi bitirdi gözleriyle motoru, adamı kovacaktım az kalsın nazar değdirecek diye :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
:bestmt: wr125 den hangi açıdan daha iyiymiş arkadaşına göre, ayrıntı verebilir misin biraz :mrgreen:gazi polo da benim gibi düşünmüş bencede daha mantıklı uyumlu bir parça alıp taktır diğer parça geldiğinde de taktırdığın bozulana kadar eskisi elinde yedek kalsın eğer eskisi güzel uumlu bir parça olursa bizede bilgilerini ver bizimde başımıza gele bilir bu arada ben bir ara wr125 diye tuturmuştum ya benimkini kullanan arkadaş wr 125 ten çok daha iyi olduğuğunu söyledi sanırım wr 125 te bile problemler varsa düşünün artık bu kullanan arkadaşlar hepsi crosscu wr125 için pek olumlu görüşleride yok yani sonuç olarak bu motorda problemler yaşıyacağız yeterki problemleri nasıl çözdüğümüzü burda paylaşalım ki motor gittikçe sorunsuz hale gelsin 2 sene sonra modifiye yapıcağım eğer yapıcak olan arkadaşlar varsa bilgileri paylaşalım kışın araziye gireceğim elemalarla birlikte ekipman toplamam lazım bot pantolon gibi şeyleri tamamlamam lazım bana uygun fiyatlı bula bileceğiiz şeyler olursa lütfen bilgilendirin