Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese selamlar
gecen hafta 2007 gt 250 r ımı satmadan 2012 beyaz bi tane daha aldım fakat biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur yeni motorun deposunda fabrikasyon boya akması mevcut bu benim moralimi bozdu sanki kaza yapmış ta amatör birisi tarafından boyanmış gibi 2 motoru da yan yana inceledim 2007 nin parça kalitesi daha iyi gibi geldi bana şahsi fikrim

herkese selamlar
gecen hafta 2007 gt 250 r ımı satmadan 2012 beyaz bi tane daha aldım fakat biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur yeni motorun deposunda fabrikasyon boya akması mevcut bu benim moralimi bozdu sanki kaza yapmış ta amatör birisi tarafından boyanmış gibi 2 motoru da yan yana inceledim 2007 nin parça kalitesi daha iyi gibi geldi bana şahsi fikrim
o fabrikasyon boya değil malesef sevgili kanuni depodaki hyosung yazılarının izlerinden kurtulup st kanuni yazmak için depoyu türkiyeye girişinde boyuyor tüm motorların deposu tekrar boyanıp tekrar vernikleniyor--- parça kalitesi hakkında bi yorumda bulunamıycam ama grenaj olarak kalitenin düştüğünü pek sanmıyorum

herkese selamlar

Arka sele ve bagaj bölümü bana daha basit gelmişti yeni kasalarınki, siz ikisinede hazır sahipken bi fikrinizi alıyim ?

bikepics-2442113-800.jpg

bikepics-2442112-800.jpg

Fuara gidebilirsem derisini indirimle ucuzunu almaya çalışıcam olmassa bunu alıcam inşallah Teşekkür ederim .

arkadaşın motoruna ayna alıcaz, takımı 60 lira olan çin malı aynalara rastladım; alan, kullanan felan var mı? sonra 60 liramız çöpe gitmesin?

Arkadaşlar daha önceden yazdığım gibi Xenon taktırdım motora ve çokta memnumum. Far olduğunu resmen taktırdıktan sonra anladım :) kutudan 2şerli çıktı haliyle ve yedekte tutmak yerine satmayı düşünüyorum.

H1-8000K
H3-8000K

Xenon eğer almak isteyen olursa ikisini 55TL'ye vericem arkadaşlar. Mesaj atarsanız sevinirim :)

İyi Forumlar

Arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum işler güçler tatil derken bayağı zaman geçmiş. Bugün başıma bir olay geldi yardım rica ediyorum. Bugün işten eve gelirken arkadan motorcular uyardı ve durdum birde ne göreyim tahliye hortumundan benzin fışkırıyordu çok şaşırdım o sırada sağolsun kuriyeci bir arkadaş durdu oda çözemedi tahliye hortumundan benzin geldiğini ilk defa gördüğünü söyledi ve plastik kelepçe taktık tahliye hortumuna akıtmasın diye ve doğru benzinciye gittim oradan da eve geldim acaba neden olmuş olabilir o kelepçeyi çıkartırsam tekrar benzin atacağından korkuyorum ne yapabilirim. sorun ne sizce

Arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum işler güçler tatil derken bayağı zaman geçmiş. Bugün başıma bir olay geldi yardım rica ediyorum. Bugün işten eve gelirken arkadan motorcular uyardı ve durdum birde ne göreyim tahliye hortumundan benzin fışkırıyordu çok şaşırdım o sırada sağolsun kuriyeci bir arkadaş durdu oda çözemedi tahliye hortumundan benzin geldiğini ilk defa gördüğünü söyledi ve plastik kelepçe taktık tahliye hortumuna akıtmasın diye ve doğru benzinciye gittim oradan da eve geldim acaba neden olmuş olabilir o kelepçeyi çıkartırsam tekrar benzin atacağından korkuyorum ne yapabilirim. sorun ne sizce
bende ilk defa böyle birşey duyuyorum ,tahminimce o kadar çok benzin aktıysa eğer kelepçeyi sökersen depoda ne kadar benzin varsa dökülecek.Yani o tahliye kısmında bi plastik zımbırtıyla depoya monte edilmiş durumda, o bi şekilde delinmiş olmalı?ama bu nasıl olmuştur bilmiyorum.Garantisi varsa motorun kesinlikle garanti kapsamına girmeli,sonuçta sizlik bi durum yok en yakın zamanda servise gitmelisiniz.o benzinin bi şekilde tutuşma ihtimalide var,tahminimce tahliye hortumunuzu kısaltmamışsınız.(kelepçe bağlayabildiğinize göre) Ben çirkin gözüküyor diye boyunu kısalttım biraz motor blogu seviyesine geldi :( işte bu durumlarda büyük tehlike arzeder.Yeni alan,alacak arkadaşlara esinlikle o tahliye hortumunu kesmeyin derim.100000de 1 belki ama oluyor işte :s

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar