Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardeşim beni dinlersen eğer kesinlikle mt-03 alma o paraya yazık olur

bu arada scotoiler aldım yağlama derdinden kurtardım kendimi

Bencede mt 03 sağlam risk ya, hem o motor tek silindir 660 cc değilmi?.Değmez valla ya, piyasasıda yok satmada satamaassın. Street bike olayını severim ama daha sıkı bişeyler bak bence hornet gibi.Yada yamahanın gene Xj 6 modeli. Biliyorum fiyat olarak cok fark var arada ama emin ol performans olarakta öyle.

eod

kardeşim beni dinlersen eğer kesinlikle mt-03 alma o paraya yazık olur

bu arada scotoiler aldım yağlama derdinden kurtardım kendimi

ha deyince alabilecek durumum yok zaten , öğrenci adamım ben :D

6-8 aya paramı 10-12 bin'e tamamlamış olurum zaten

fikirler değişebilir , tavsiyeni dikkate alacağım ama nedenini merak etmiyor değilim :)

2008de 2 parti gelmiş,yani bazı 2008 lerde var bazılarında yok.Sanırım üzerinde kanuni yazan 2008 lerde var diğerlerinde yok
karbüratörlü olanlar aslında 2007 modeller ama bazıları 2008 trafiğe çıkışlılar :) GLOBAL in elindeki malları satmak için yaptığı oyunlar işte :)

ixil egzozlar hakkında fikir sahibi olanlar varmı acaba? Varsa kullanan arkadaslar veya bılgısı olanlar lutfen yazabılırler mı ? benım hyosung'a almayı dusunuyorum. :)

fikirler değişebilir , tavsiyeni dikkate alacağım ama nedenini merak etmiyor değilim :)

evet uzun açıklama zamanı
kardeşim mt-03 şehir içi 100 km hızı geçmeyeceğin ve atiklik istediğinde sana o atiklik ve çevikliği sunan bir makine
şehir içi 125 cc ne idüğü belirsiz çinli veya japon comunter tarzı veya diğer tarz s...tiri b.ktan motorlardan daha çok çeviklik
çevikliğin yanı sıra daha az yakıt sarfiyatı sunan bir makinedir
100 kmde 3.5 veya 4.5 litre benzin yakar (ara gazına ve kullandığın devire göre) yani 125 lik bir comunter gibi
şasisi kısadır selesi küçük gidon yüksektir oturuş pozisyonun kros sürer gibidir
100 km hıza kadar motor süper bir motordur adı üstünde cadde motoru
ama
100 km üstüne çıktın mı o zaman motor canavara dönüşüyor
o ne titreşimdir öyle en kötü çinli bile o kadar titremiyor
hele hele hız yapmak istediğinde motor direk "lan çek elini gazdan" diye seni alttan parmaklıyor
rüzgar direnci çok zayıf
660 lık motor ama 160 ı anca görüyorsun
o da ahtapot gibi motora yapıştığında şasi kısa olduğundan hızlı viraj kabiliyetini söylememe gerek yoktur sanırım

hani ben asla 100 ü geçmem diyorsan al süper olur
ama yok arada birazda gazliyim diyorsan kesinlikle en az çift silindir bir makine al

belki az çok araştırmışsındır ama, scooter olarak arkadaşımda sym joyride 200 var 2006 model karbüratörlü, ona satalım şunu gts 250 evo enjeksiyonlu alalım arkamda kalma diyorum ama satıp araba almaya niyetlendi... vel hasıl sym scooter konusunda fena değil, arkadaşım motorunu 2. el aldı 10000 km felan yaptı bi sıkıntı yaşamadı, satarsa işte araba almak için satıcak, bu bana yetiyor deyip büyütmeye de pek yanaşmıyor... motordan bi şikayeti felan yok 3 senedir felan... tabii bu yazdıklarım benim ve arkadaşımın şahsi görüşü, imkanın varsa git gör test et kendin beğenirsen al

Herkese merhaba sormak istedigim bir soru var yanıtlarsanız sevınırım gt250r çok araştırdım fakat çoğu yorumda işçiliğin kötü olduğu krank kırma sorunu ve servis sıkıntısı gibi olumsuz yorumlar aldım ve bu beni gt250r dan soguttu bende gt250r kullanıcılarına bu soruları sormak ıstedım bütçem kısıtlı oldugu ıcın aldıgım motoru üniversite bitene kadar yani 4 yıl kullanacağım 4 yıl içinde motoruma ıyı bakarsam bana sorun çıkartırmı? Not:İlk motosikletim olcak ve eğitim almadan başlamayacağım)

Herkese merhaba sormak istedigim bir soru var yanıtlarsanız sevınırım gt250r çok araştırdım fakat çoğu yorumda işçiliğin kötü olduğu krank kırma sorunu ve servis sıkıntısı gibi olumsuz yorumlar aldım ve bu beni gt250r dan soguttu bende gt250r kullanıcılarına bu soruları sormak ıstedım bütçem kısıtlı oldugu ıcın aldıgım motoru üniversite bitene kadar yani 4 yıl kullanacağım 4 yıl içinde motoruma ıyı bakarsam bana sorun çıkartırmı? Not:İlk motosikletim olcak ve eğitim almadan başlamayacağım)

Dostum o kırank kırma sorunu falan eskidendi diye biliyorum pek anlamıyorum açıkçası ama benim kullandığım 2011 kasada hiç bir sorun yok. İzmir'de bulunan yetkili servis ise pek sevmiyorum ama mecburen garanti olayındna ötürü oraya götürüyorum. Ama makina sağlam bence soğuma derim ben ;)

Cevabınız için teşekkürler zaten ancak seneye alabilirim lise4 e geçtim kask eldiven mont vs.. korumalarımı kendi harçlıklarımdan biriktirip alıcam üniversiteyi kazanırsamda babam motoru hediye edicek şimdiden araştırıp bilgi edinmeye çalışıyorum cbr ve gtr arasında çok kalmıştım ama görüntü açısından her zaman 1 adım öndeydi gt250r sizin cevabınızla birlikte gt250r da karar kıldım :)

Cbr Bir çok kişi tavsiye etmez. Bence GT250R'dan şaşma derim ben forum yazılarını ve fotoğrafları falan takip et biraz geçmiş tarihlerde ki iyice içine siner diye düşünüyorum :)

İyi forumlar

hocam ii günler bu şeritleri nerden aldınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

yaklaşık 14-15 aydır motosiklet kullanmıyorum yaptığım kaza sonrasında ve etraftan duyulan kazalar sonrası devamlı artcı ile bindiğim için sıfır risk ile motosikleti satp 4 tekere yonelmıstım. fakat yazın bende tekrardan aranıza katılıcam :) bu arada çamurluk iptali yapmak ısteyenlere benım eskı resımlerı gonderıyorum. sınyalı ıptal etmenıze gerek yok gayet guzel goruntu oluyor
HOCAM BU ŞERİTLERİ NERDEN BULDUNUZ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar